Ne izdyrjam poveche!Iskam da spodelq s nqkoi tova,koeto chuvstvam,no znam che nikoi nqma da me razbere!Za tova izbrah imenno tozi nachin da spodelq!
Ne znam kakvo stava!Ot trudnata vyzrast li e(a tova e imenno puberteta),ot loshiq mi harakter li e,ot moqta tvyrdoglavost li e i vuobshte po moq vina li e tova koeto se sluchva okolo men ili e prosto "SYDBA"?
Da ne prekalqvam s vyprosite si,na koito znam,che nikoi ne bi mogyl da mi dade otgovor,a da pristypq kym syshtestvenata chast!Tq e imenno tova,koeto izpitvam v momenta i "vinovnicite" za tova!
Imam chuvstvoto,che nikoi ne me razbira-bilo to udoma,navyn sred priqteli ili kydeto i da e bilo!Prosto nikoi ne mi vliza v polojenieto i dori az ne se seshtam kak da go napravi sled kato samata az ne znam kakvo stava s men!Prosto tova ne sym az!Veche ne sym onova shtastlivo momichence,koeto ne se vliqeshe ot dr-te,a samo se zabavlqvashe!Postoqnno se karam s maika mi i to zaradi nqkakvi slaboumni raboti!Vyobshte ne moga da q razbera i syotvetno nito tq men!
Nqma s koi da izlqza da izpiq po edno kafe i da obsydim kakvi interesni neshta ima pokrai nas!Nqma dori na koi da se obadq!Nqmam priqtelka,s koqto da si spodelqme! Imam nqkolko poznati na koito moga da se obadq ot vreme da vreme da ubiq skukata,no te sa nishto poveche ot poznati,s koito moga da izpiq chasha kafe!I dori ako az ne im se obadq te nqma da se setqt da me potyrsqt!
Nqmam si priqtel,s koito da prekarvame svobodnoto si vreme zaedno i da se radvame na jivota!Haresvam edno momche ot 2 godini,no znam che veche nqmam nikakyv shans,zashtoto toi tazi godina beshe abitiurent i zaminava da uchi v dr grad!
NQMAM NISHTO!
Ne znam dali tova e prosto moment ot jivota mi ili ot sega natatyk za vinagi shte si ostana takava!

I sega,kogato nqkoi prochetat temata mi (dori ne znam dali shte go napravqt,zashtoto e mn dylga) shte kajat "E,dobre,nie kakvo da napravim!?"-Nishto,prosto iskah da spodelq!