- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Котето
Здравейте! Искам да ви споделя нещто и ми кажете нормално ли е? Аз съм на 18 и от няколко години имам котка, но си имам и приятелка, която много обичам.Котката е женска.Винаги когато се разгони тя започва да се въргаля в краката ми а вечер като си лягам идва при мен и ляга точно до корема ми и започва да мърка.Една нощ нещо в мене трепна и реших да си поиграя с нея докато беше при мен в леглото. Обаче по едно време се усетих че съм се надървил и взех че и го бутнах.От начало стоеше мирно но след малко избяга обаче аз свърших в нея.На следващата вечер се повтори същото.След няколко дни отидох при гаджето си и започнахме да правим секс.Но ми беше мн трудно и не можах да свърша...не беше същото като с коткатаСега не съм се чувал от една седмица с приятелката ми и се чудя дали да й кажа какво е станало...Май няма да реагира добре... Ама да се разделем заради едната котка?!!! Дайте някакви съвети.
А и накрая, щото от време на време чета форума и съм забелязал мн несериозни теми, уверявам че тази НЕ Е ЕБАВКА!!!!
а купи ли на котката ескапел щото да не земете да си имате коткочовечета![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Абе нали се сещате приказката за лъжливото овчарче... От хилядите теми тука, дето не звучат сериозно, някои може наистина да се случили. И тая такава.
И не, не съм купувал нищоНе очаквам да ставам баща .. Ама айде сериозно некои да даде поне един съвет. Като се замисля наистина звучи нелепо ама е истина (за мое съжаление)
Даа,възможно е! Все пак спомена,че е била разгонена...Първоначално написано от &ILoveU2
![]()
Не ти завиждам сега.. Котките какт ги раждат по много,как ще ги храниш ...![]()
Не по лошо е какво ще трябва да храни. А и се пак ще е бащата ще си ги обичка каквито и изрудчета да сеПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
![]()
![]()
чакай имала съм и женска и мъжка котка ума ми не го побира как си го наврял ! А иначе тя трябва да прави аборт как ще гледаш коточове(ешко семейство после . А на приятелката си що не и предложиш 3ка !
Еми първо верно е... Не съм от най-надарениете , но не ми е като топлийка и въобще не съм го вкарвал целия. Но айде по същество...
Май сбърках че се надявах на съвети от тоя форум. Е поне може да се посмеете, както май става, на чужд гръб
Ами и да ти кажа кво умно очакваш ?! Някой да ти кажа да отидеш да разкараш приятелката си защото нещо явно не ти е наред . И дори всичко да е истина ти как си мислиш че ще реагира тя ще се навие на 3ка с котката . Хващай се в ръце и остави котето на мира !Първоначално написано от Анонимко
То се видя, че никои не го взима на сериозно и не се опитва да помогне. Нека някои от модераторите изтрият темата!!!
всъщност не виждала съм снимки на котки с вибратори. Честно да кажа щях да повърнаПървоначално написано от briana
![]()
А някои спомена, че тоя е с психични отклонения. За допълнение влечението към животни се нарича содомия
4e kotkata ne i li e mnogo malka dypkata we...ma6e li kruv..az 6toto kato bqx malka i navrqx edvam edvam edna pru4ka tvoq 4len da ne bi da e kato edna typliika![]()
Не съм споменавал за никва тройка с котка!!! Но по дяволите сега секса с приятелката ми не е същия и дори да се правя, че нищо не се е случило, тя ще усети. И като ме попита да почна с нечовешките лъжи ли? Ако и призная ще ми олекне и май ще ми е по-добре, но се опасявам да не ме зареже...
И престанете да се чудите как съм го наврял!! Това не е от значение и не ви засяга!!!
Ами нз защо не поговориш с някой по компетентен като психолог . Може да има някаква тъпа причина за това . Нз според мен не казвай на приятелката си просто измисли каквото искаш друго но не и казвай истинатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Луд ли си а й споделяш... Това ако се разбере никога повече няма да си хванеш гадже бе! Осъзнай се,остави тая шибана котка,връщай се при момичето иначе ... нали видя снимката :P
[ако наистина не е ебавка] ето ти пък съвет на тебе: ще разбереш дали котката ти е бременна и ако да вземи я убий щото това е престъпление към човечеството. а относно влечението ти - никой тука не може да ти предложи експертно мнение. Това, което аз мога е - опитай се да потиснеш влечението си към котето, ако не можеш отиди на специалист. Потърси допълнителна информация за проблема си. Сега доволен ли си
DIVINE_TIME blizko si do istinata s snimkata tova deto e e**.Ne e obiknovenno kote a TIGRICA kvo se 4udite kak e vlqzul sega trea da vi e qsno i po temata zareji koteto hodi pri maceto ako ne q iska6 zapoznai me s neq!
Стига с идиотизимите за бременна котка. Вие ме взехте за ненормален но ако вярвате, че е възможно да е забременяла, май вие сте такива.
Историята с котето приключи и въпреки нея, не се имам за зоофил и не вярвам да стигна чак до психолог. Общто взето видях реакциите ви и не искам да си разбера нейната, тоест май ще се налови да я лъжа, пък с неудобсвтвото ще се справя някак си.
Нека сега някои да изтрие темата и благодаря на хората, които писаха.
ХаХАХАххАхаХаХ темата не била ебавка а?Първоначално написано от Анонимко
Според мен ти си станал зоофил. .... Не съм правила секс но на приятеля ми му се надъррвя понякгоа дори само каато се целуваме...Първоначално написано от Анонимко
Стига глупости.
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!