.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    pitan4icata
    Guest

Тва мойто любов ли е ?!

em ot 3 meseca si imam priqtel..(na 16 sme i dvamata) strahotno mom4e neveroqtno dobri4ak i mil i e gotov na si4ko za men naistina mn si darja na nego (no smeq da kaja 4e ne mi e ot nai hubavite ima si svoq 4ar no mi harsvet i drugi mom4eta Van6No) kakto i da e tva
    4udq si se na4i .. kogato sme zaedno ne iskam nikoga da se radelqme i iskam vinagi da si e do men i da sme si 6tastlivi, no kogato ne e nqkak si mi e se taq smisal ne mi lipsva ,moje e bi e za6tot dalgo vreme-6-7 meseca nqmah fr 6tot bqh dosta ot4aqna ot mom4etata i sviknah sama,ili e za6toto seki den se vijdame i moje bi e po4nalo da mi omrazva, i da mu se nasi6tam li de da znam i az..
    4ustvali li ste ne6to takova kvo mislite.. ?

Guest
    Az lichno mislq,che ne moje da ti bude neshto poveche ot priqtel.

Пфф.. И аз бях така. Обаче после като скъсахме... ВЪОБЩЕ не ми беше все тая,когато го нямаше..
    LaraFairie Photography ...

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    хмм и аз бях така с последния, като скъсахме ми беше гадно точно 4 мин и половина => май не е любов

Супер фен
    vzemete si ot tva na vivatel s bezpl razgovori

razbira se 4e e lubov, no prosto zapo4va vsi4ko da ti pisva, sviknala si ve4e s nego i prekaleno d1lgo vreme prekarvate zaedno. Opitaite varianta da se vijdate po rqdko ako i togavan e ti lipsva, kogato ne e pri teb zna4i nqma smis1l ot tazi vr1zka! Uspeh!!!

:)

Az sym Absoliutno syshatat se edno slusham sebe si.. skasah go..i se chuvstvam mn po dobre..super fr no za drugo qvno ne..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Това, че не ти липсва когато не е до теб е защото, както каза, си свикнала сама.А и това, че се веждате всеки ден може анистина да ти писне.
    Но щом не искаш да се разделяте и когато сте заедно ти е много хубаво - наистина държиш на него и го харесваш Е не мога да кажа дали е истинска любов или не...
    хъхъ..

men ako pitash ti neznaesh kakvo iskash....pomisli dobre momcheto te obicha sashto taka ako go zarejesh sashto si pomisli zashtoto posle shte sujalqvash...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Ice
    Даа познато ми е това.Само, че при мен се получи гадно, защото той ми изневери и аз бях готова да му простя, а и той не ме обичаше вече.Гадно е, но може би не са достатъчно силни чувствата си или може би не си сигурна, че искаш да си с него, защото на мен това като ми се случи не бях сигурна - е лошото е, че когато го загубих осъзнах, че бях хлътнала по него много.
    Everything happens for a reason..

Tova sigurno e, za6toto ne te privlicha fizicheski! i moje bi, kogato go nqma taino se oglejdash za nqkoi po-hubav i syshto tolkova mil...
    Ako naistina go obichashe shteshe da ti lipsva dori da si prekarala poslednite 10 dni postoqnno s nego!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Това, че не ти липсва когато не е до теб е защото, както каза, си свикнала сама.А и това, че се веждате всеки ден може анистина да ти писне.
    Но щом не искаш да се разделяте и когато сте заедно ти е много хубаво - наистина държиш на него и го харесваш Е не мога да кажа дали е истинска любов или не...
    Tva 4e i e hubavo s nego nz za6to e (po dolu 6e se obosnova) sig za fun nali nqkoi me celuva goli me obi4a me abe ligotii.Tva 4e i e po got sami4ka vob6te ne e 6tot e sviknala sama (dosia si4ki kre6tqha jenata obi4a da bade s maj [4uvstva se sigurna] a sega vidi se imalo i drug variant ) az si nemah nikogo okolo 6 mesca posle se zapoznah s edno momi4e i kat bqh edna sedmica na po4ivka seki den i pisah po 1-2 SMS-a
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да случи ми се с бившия.Е,разделихме се.(вече не съжалявам!)Но ти добре помисли какво искаш.

pitan4icata
    Guest
    da be nqma sili da go zareja perekaleno mn darja na nego a i za tva vreme tokova sme se zblijili ,poznavame se s tqhnite toi s na6te seki den ili az u tqh ili toi u nas si4ki priqteli si znaim,nqkak si ne moga da zagubq tokova blizak 4ovek do men i 70% sa sigurna 4e 6te sajelqvam super mnogo kogato ne moga da digna telefona i da mu se obqda samo za6tot sam go zarqzala.. a i se samnqvam da osatanem pr kvito na men mi se iska 6tot 6te e mn bolezneno za nego taka ne e lesno maina

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Е въобще ли не ти липсва?! Поне от време на време някоя мисал да спохожда? Аз такова чуство не съм изпитвала. т.е виаги ми е липсвал.
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си