.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 118

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поздравления за темичката! Само ако може да пуснеш и една в раздел Секс с основните понятия на тази тема, възможностите за забременяване, методи за контрацепция и т. н. А и също как се спира/отлага менструация, че вече не знам колко клавиатури сменям.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Guest
    Дека сте модери...I need ya ;(

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Няма ли да я правите "Важна" вече?
    Incomplete..........

useshtam agresiqta v taz tema......jalko za naprazno napraveniqt trud na avtora...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    useshtam agresiqta v taz tema......jalko za naprazno napraveniqt trud na avtora...
    Не съм написал темата за им вдигам самочувствието на тийновете...написал съм я за да дам некой съвет и да спра спама...
    Аз пък усещам агресия в подписа ти,ти си лош..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Цитирай Първоначално написано от Phenomenon
    Не съм написал темата за им вдигам самочувствието на тийновете...написал съм я за да дам некой съвет и да спра спама...
    Аз пък усещам агресия в подписа ти,ти си лош..
    bratle jivota e losh s nas az zashto trqbva da sum dobyr

Guest
    Точно...аз съм реалист...няма кво да им 'лижа гъзовете'(с извинение ама си е така)...живота не е само рози и бели коне...и няма закво да им го представям в розово..представям го такъв какъвто е...
    И не мисля че ако им говоря на 'обичкам ви' и 'сладинките ми тийнове' ще четат по внимателно

По дяволите закво винаги забравям да се логна ^^ :/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Точно...аз съм реалист...няма кво да им 'лижа гъзовете'(с извинение ама си е така)...живота не е само рози и бели коне...и няма закво да им го представям в розово..представям го такъв какъвто е...
    И не мисля че ако им говоря на 'обичкам ви' и 'сладинките ми тийнове' ще четат по внимателно
    Mersi za podkrepata bratle...

Дам,явно темата ще си остане за поколенията..благодаря за сериозността с която модерите се отнесоха към темата,от половината модерадосрски екип ми отговориха точно 0 човека на въпросите..нали знаете,хубава работа ама българска

Важна тема!Това трябва да е такава!Пич ако модераторите не се сетят да я прочетат(дано koalka поне да я прочете)напиши в заглавието поне "Важна тема" да привлича повече внимание

Guest
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Важна тема!Това трябва да е такава!Пич ако модераторите не се сетят да я прочетат(дано koalka поне да я прочете)напиши в заглавието поне "Важна тема" да привлича повече внимание
    От koalka получих едно стимулиращо 'Браво'(а.k.а 'Fuck off.')...писах и ЛС,не ми отговори...ако навсякъде бяха такива отговорни хората да се е оправила вече държавата (ирония е тва,да не помислите че съм сериозен)

Мяу.

И ся за кфо не я напряват важна?

Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    И ся за кфо не я напряват важна?
    1. Защото ги мързи.
    2. Защото много ги мързи.
    3. Защото искат да пишат едни и същи постове по 20 пъти на ден.
    4. Виж 1 и 2.

Супер фен Аватара на maybelline
    Обичам Пешо/Тошо/Иванка/Тралала: Това нас НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА !

Е,това направо ме разби от смях

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Тъй като знам,че има хора, редовно посещаващи форума и даващи своето мнение по всевъзможните глупави или пък интересни теми искам да направя едно предложение и го правя именно в тази тема..Отговорите, които пича е предложил наистина са универсални и ако все пак се замислите, ще установите, че в действителност ги пишем в 90% от безполезните теми тук..Моето предложение или поне това което аз ще правя от сега нататък е във всяка една тема, чийто отговор е посочен из по-горенаписаните мнения, за да не ровя и търся други подобни теми, аз ще давам линка към тази...Мисля, че ако още някой се навие да го направи след време това ще стане важна тема и т.нар. Гости ще четат тук преди да пишат...Мен специално това значително би ме улеснило, т.като по цял следобяд ме няма и вечер като се прибера ставам разноглед докато изчета всичките теми, някои от които доста безсмислени..Е, все пак уважаеми приятели трябва да започнем от някъде..От сега нататък този линк:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 именно към тази тема става мой универсален отговор на 70-80% от въпросите задавани тук..Хайде да видим, кой ще подкрепи идеята и да се поотървем от безсмислените постове?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    браво за темата, супер е ! =D>

Цитирай Първоначално написано от Shogi
    Тъй като знам,че има хора, редовно посещаващи форума и даващи своето мнение по всевъзможните глупави или пък интересни теми искам да направя едно предложение и го правя именно в тази тема..Отговорите, които пича е предложил наистина са универсални и ако все пак се замислите, ще установите, че в действителност ги пишем в 90% от безполезните теми тук..Моето предложение или поне това което аз ще правя от сега нататък е във всяка една тема, чийто отговор е посочен из по-горенаписаните мнения, за да не ровя и търся други подобни теми, аз ще давам линка към тази...Мисля, че ако още някой се навие да го направи след време това ще стане важна тема и т.нар. Гости ще четат тук преди да пишат...Мен специално това значително би ме улеснило, т.като по цял следобяд ме няма и вечер като се прибера ставам разноглед докато изчета всичките теми, някои от които доста безсмислени..Е, все пак уважаеми приятели трябва да започнем от някъде..От сега нататък този линк:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 именно към тази тема става мой универсален отговор на 70-80% от въпросите задавани тук..Хайде да видим, кой ще подкрепи идеята и да се поотървем от безсмислените постове?
    Хехе...най после малко подкрепа(макар ида не е от модерите :> )...мерси за помощта
    Пък дано модерите се усетят че може да е и полезна темата...
    Хайде объркани тийнове - Обединявайте се !
    Да разчистим малко форума от повтарящите се теми...

aide aide razli4ni slu4ai kolko 6te6 ne moje s 5 reda da se iz4erpva si4ko ..to po taq logika za kvo e toq sait
    Ne sum 79ti nabor ei

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Даа темата наистина е добра
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Сложете я като важна!90 % от темите тук са такива!

А вие случайно забелязахте ли кога е правена темата и кога е било последното мнение? Това, че темата трябва да стане важна бе обсъждано няколко пъти, но явно модовете са на друго мнение и колкото и пъти да го напишете няма да стане важна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Dобре си направил Наистина е дразнещо еднакви теми Айде за изневеря и такива неща иде-дойде ,но първа целувка ,пък как да го забравя ,пък това - онова наистина са много глупави теми

Смешна тема. Не може да има наръчник за решаване на тийн проблеми. Защото хората са различни, тийн проблемите далеч не са само тези, които авторът изрежда, и защото хората усещат проблемите по различен начин и ситуациите са различни. Нима може един човек да измисли решение на всички проблеми? Не, разбира се. Не инаги когато някой ти е изневерил, най-добрия вариант е да го зарежеш. Не винаги връзките от разстояние са бе бъдеще. Именно затова го има форума, за да си помагаме един на друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си