- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наръчник за решаване на тийн-проблеми.
На мен ми беше интересно и го изчетох цялото!Много е хубаво! Браво!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
мн е готино и е вярно=D> =D> =D> =D> =D> наистина трябва да стане важна тема
![]()
![]()
![]()
awe bravo bravo mn si e dobre ima dosta werni ne6ta![]()
...SadDnesSs...
Тц, тц напра'о ги оправи... Само дето имат нужда от друго да им се каже. Като това, че примерно връзката им не може да се оправи с нито едно мнение във форума (разбирай идея от форума), нито от твоята тема (тя си е мнение). Хората просто си изливат мъката (в някои случаи е в кавички, ама за тях си е сериозно), трупат мнения и популярност във форума...
тоя па....![]()
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
хубава тема си направил/а
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Първоначално написано от sexy_baby11
+1 no ne e lohyy ;]Първоначално написано от Dead`Paladin
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Mда .. +1 ... че се едни и същи теми се пускат..Първоначално написано от mm...
![]()
П.П. Пропусна "Моята най-добра приятелка се целува с бившото ми гадже, което обичам"![]()
![]()
хаха дано помага на някой![]()
![]()
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
не съм съгласнаВръзка от разстояние: Такива връзки са обречени от самото начало!с приятеля ми сме заедно от година и половина почти две.Той е в София ,а аз в Ботевград.Нито аз съм изневерявала нито той на мен ! В което съм 200% сигурна
виждаме се сяка седмица потдържаме връзка енпрекъснато,знам винаги къде е =) имаме си страшно много доверие.
абсолютно съгласна и в същото положение...Първоначално написано от nia_711
![]()
Иначе гледам,че е старичка темата ама чак сега я виждам :P и май не е никак лошо пак да го попрочетат някои хора![]()
Екстричка е наръчника![]()
Доста от нещата са напълно вярни.Но тези дето пускат темите...надали ще обърнат внимание на това.
Stay up all night with the stars *