- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има Ли Любов???
Според вас има ли любов ???![]()
ай още една такава тема..ненене![]()
![]()
![]()
не смятам да отговарям тъй като вече ми е омръзнало да повтарям![]()
![]()
.!.
Ебахти малоумният въпрос.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Зависи...дали ти вярваш че има...
разбирасе че имааа...........
не знами аз съм се питала хиляди пъти ... може и да има, но не и в тази свят... до сега не съм я изпитвала дори и за миг
което наистина е жалко... на мен ми е отредено все да гледам как другите около мен са видимо щастливи, но не и аз ...
![]()
ами незнам докато него усетя немога да кажа а и закаде бързате да се влюбвате още млади и зелени живеите докато може пък като срещнете истинската любов ще разберете![]()
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
Има хиляди такива теми. Има и любов, но различни видове любов. Има любов към сантиментални неща, към семейството...
Има я и интимната любов, за която ти питаш, но тя е различна от глупавите влюбвания, които всички вие 10-11-12-13-14-15-16-17 (жалко че и доста по-възрастни хора не са достатъчно зрели, за да направят разликата) годишни смятате за "моята голяма любов"...
da se nadqvame 4e ima xax![]()
се едно да вярваш в дядо коледаПървоначално написано от shokolad_4eto
![]()
има
има
всичко е любов
![]()
има !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не знам, май не...![]()
>>> House Music <<<
Да,има.Любов към себе си[себелюбие]....и полза и симпатия към другите индивиди...![]()
Още колко такива темито стана тъпо всеки да пита има ли любов,съществува ли любовта?!! е то е ясно че има!!
Още колко такива темито стана тъпо всеки да пита има ли любов,съществува ли любовта?!! е то е ясно че има!!
Има миличко.... имаПървоначално написано от Username_taken
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Има разбирасе.
za6to puskate ednakvi temi4etah sa6tiq vapros
LUBOV IMAAAAAAAAAAA
![]()
Теми със същото съдържание колкото искаш.И да има любов,но не всичко в нея е розово.