- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко тъпо ама...
имам малко проблемче.. значи до сега съм го правила само с 1 човек.. понякога дори не усещам че ме ебе .. на какво се дължи това.. усещам само как ми го вкарва и изкарва нищо друго.. плс помогнете ако можете![]()
А какво значи да не усещаш,че те чука,а да усещаш,че го вкарва и изкарва? Какво искаш да усещаш? За оргазъм ли говориш ...
ami i az taka,ni6to ne yse6tam samo kato go napuxa dokrai..prosto trqva da se otpysne6
emi moje da mu e malak ili prosto si dosta rashirena i nishto ne useshtash !!!![]()
![]()
![]()
то ти май незнаеш какво искаш а?Първоначално написано от лУдЕтиНкА
mi hfani si nqkoi s po golqm patron![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
опитаи с някои друг може би ти е омръзнало само с него![]()
![]()
Ти какво искаш да изпитваш?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Кво искаш да кажеш? Че не изпитваш удоволствие от секса с него ли?![]()
ebaiii ti me ubi be![]()
e kak moje da ne use6ta6 ni6to a vsa6tnost da use6ta6 kak ti go vkarva i izkarva![]()
![]()
![]()
![]()
Незнаеш какво искаш![]()
Първоначално написано от лУдЕтиНкА
малък му е пениса , но ако искаш да се видим при мен ще усетиш 100%
станала си фригидна, сменяй го щото става лошо
според мен простооо секса не и е оправдал очакванията.Очаквала е някакво чувство дето иначе няма как да го усетиш или и аз нз.Друго е очаквала просто, а не чувството нещо да влиза и да излиза от теб.аз така я разбирам![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Очевидно девойката не изпитва абсолютно нищо по време на секс. Ние не можем да ти помогнем. Имаш ли травми, свързани със секс?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Става ли ти хубаво, усещаш ли удоволствие?Нормално е да усещаш, е ти го вкарва.![]()