Sluchwalo li wi se e da imate poweche ot edin nai-dobyr priqtel ili priqtelka?! Iskam da wi razkaja po malko za moite, za da moje i wie da im se poradwate [; .. moga da zapochna s momicheto, koeto poznawam ot kakto se pomnq .. Kosara {mn hubawko ime} .. e neq si q obichkam kato sestra ;] dnes nawyrshi 15 godini i nogu i se naradwahme wsichki :} .. shte produlja s momicheto, koeto ponqkoga moje da me izkara izwyn kontrol i wupreki towa she si e N1 .. winagi she si q obichkam .. drugata mi sestrichka [Cwetelina] (: .. sledwa moito milu .. Detelin .. mm za nego moga da kaja, che e super gotin tip .. nogu byrzo se pali, no i byrzo mu minawa (za shtastie) ;] .. brat mu razbira se [Zlatomir], koito i na men mi e kato brat .. golqm e shmatok .. xahxah .. she kajete che tyka sme cqlo semeistwo, no taka si gi chywstwam ( mm .. moga da produlja s brata na Cwety .. Dimityr ( .. toi e computer genius .. weche e student w Sofia .. jelaq mu sichko nai ;] .. sledwat Borqna i Milen (Gumi) [gadjeta sa ] .. gotini harakteri .. super hora e i Wladimir (Roko) .. kak da go propusna .. skoro imashe den den i si izkarahme nogu gotinku ;] .. razbira se ne moga da zabrawq i za momichetata ot klasa, s koito za jalost ne se wijdam izkliuchitelno chesto prez wakanciqta ;[ .. ta towa sa moite BesT fRieNds .. iiii iskam da im kaja che nogu nogu si gi bichkam i nikoga nqma da gi zabrawq {}{}{}{}{}{}{}{} .. sega wseki moje da razkaje za swoite priqteli .. i neka nai-dobrite priqteli nikoga da ne bydat zabraweni .. kydeto i s kogoto i da sme .. ;]

Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!