Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
Mnogo hubavo ako danoto ne mu poddarja DDR2.Tezi dana sa ve4e moralno ostareli...i prosto pla4e za novo.No vse pak da si vidi.
Eha... namerih s koi da si se zayajdam \/ Moralno ostareli vikash? Plachelo za novo? Znachi osven RAM, da si kupi i procesor(nai-veroyatno socket-a nyama da e syshtiyat, a dori da e syshtiyat nyama da moje da opolzotvori DoubleDataRate2 spec-a izcyalo poradi FSB rate koito shte e razcheten za optimalna rabota s DDR) - pri polojenie che procesora i dynoto sa kupuvani zaedno. Dotuk - 100lv za 1GB RAM, 70-80lv za CelD na 2.8GHz i okolo 100 kinta za dyno s poddryjka na DDR2, sys socket za CelD(evtinoto reshenie vse pak...) i eventualno AGP 8x Drugi briliantni resheniya za 'harduerniyat problem' madam?

PS. Zalagam che ne mojesh da mi kajesh dali kompiutyra e s DDR ili DDR2 kogato rabotish na nego, bez da gledash s programi ili nadpisite po platkite... Proizvoditelnostta na SDRAM pri 6 slota(tri asinhronni dvoki, po dve sinhronni v grupa) davat dostatychna proizvoditelnost za pochti vsichko koeto mi e popadalo pod ryka. DDR tryabva da moje poveche.

PPS. SDRAM-a e na router-a mi. Moga da ti pokaja testove za proizvoditelnostta, ako jelaesh sravneni s DDR i DDR2 rezultati.