.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated:Как да го направя по-добър в секса?

ок, за първи път пиша тук и определено не съм от хората които имат нужда от това, НО ми стана интересно (моля без оф топици или ебавки... излишно е, защото на мен не МИ е смешно)

имам най-чудесната връзка(откровенно казано-сбъдната мечта) , уникален човек!не е за вярване, пожелавам на всяка жена да срещне такъв... а аз благодаря на ГОД че го имам...

...оообаче (е обачето никога не липсва), той не е #1 в секса...неопитен е още...малко се засрамвам от този факт (дефакто по-неопитен от мен), не девствен екстра си е, но е на етап който аз вече преминах с бившия ми, етап който тогава го преминахме заедно... а сега някакси ми е отъпкана пътека в която искам да си спеста забоите ако ме разбирате... има ли начин да хвана шорт-кът-а?

в прав текст...как да си го обуча по възможно най-дискретния начин?!?!?!

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Guest
    Нали знаеш маце, всеки с кусурите си...

Guest
    ПОМИЛИХ за оф топика, ти май си живееш в тоя форум а?

а тези кусури са поправими младежо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ПОМИЛИХ за оф топика, ти май си живееш в тоя форум а?

а тези кусури са поправими младежо
    По-кротко, ако искаш да се караме казвай да си правя кафе и да почваме!

Град
    nqkade tam

Re: такааа...сложнооо...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

в прав текст...как да си го обуча по възможно най-дискретния начин?!?!?!
    Zapi6i go na kurs daje nqma se useti
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    аххаах курсче викаш нещо алианс, британика а?

мир и разбирателство да има

Може би с думи. Когато прави нещо, което ти харесва, му го кажи. Разказвйте си секслуалните си фантазии един на друг. Вложи повече чувсто.

тоя ГОД дето го хвалиш ти е дал и уста и ръце и мозък и всичко останало, вкарай ги в действие всички тия неща и резултата няма да се забави, никой не се е родил научен все пак ...
    durto magre

Споделяйт какво ви харесва. Кажи му какво ти допада и какво не, какво те възбужда и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Казвай му какво ти харесва по време на акта - искай си пози, искай си темпо...нагласяй се по него...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Направо се отвращават от изцепки като "ГОД", маааму стара, да не сме англичани или хора останали без език и самобитност?!?!? Толкова ли е зле да кажеш "Господ", "БОГ" или к'во, искаме да се направим на интересни?!?!? А относно темата има такава приказка "Бог дал, Бог взел", все пак ако е неопитен, води го ти, покавай му, искай си нещата, които желаеш, напътствай го, покажи му как и какво да прави. С времето ще се научи и ще бъде доста добър (предполагам) и няма да му липсва нищо........

:)

Бъди много нежна... събличай се пред него нарочно ... сама ... без изобщо да си му показвала,че искаш да правите любов преди това... примерно хващай нежно ръката му и я плъзгай по тялото си ,към гърдите или някъде където ти харесва... покажи му,че те кара да полудяваш от страст,за да се отпусне...за да спре да мисли ,за всичко останало ,както и а срама си или неопита си. Защото няма неопитни ,има срамежливи ... изненадай го с нещо секси ... докосвай го ..много по местата където му харесва най много ... и както казаха и други хора в по гоните отговори много е важно да си споделяте ... кажи му това,което харесваш да ти прави най много .... и така на татък... надявам се да ме разбереш късмет и всичко най най ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си