- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, а той не ми вярва
запознахме се на 1 февруари и след няколко дена тръгнахме
вс беше наред докато той по4на да изпада в депресия както и да е ..
след 2 мес се разделихме но всащтност така и не разбах на кой е вината той казва 4е сме скъсали щото не се бяхме виждали около 4-5 дена и си помислил 4е съм го скъсала което не е така просто тогава беше Велик ден и знаете боядисване на яйца и т..
и тогава той си намерил друга - от труг град и тръгна с нея![]()
![]()
аз го преживях мн тежко въпреки 4е се опитвах да не го показвам
сега неговата приятелка го скъса и сега е сам
Стана така 4е той сега ме мисли за най голямата лъжкиня и мисли 4е го използвам мисли 4е аз съм го заразала мисли също и 4е съм ходила с него без да го оби4ам което също не е така мисли 4е съм като вси4ки ку4ки само за едното 4укане...но просто не съм и няма да съм такава
оби4ам го а той не ми вярва и нз кво да правя а държа прекалено мн на него за да го оставя...
той не те заслужава щом ти правиш всичко за него а той не го оценява викни брат си ако е по голям или някой приятел и да го набият за това че те е обидил аз така съм бил много момчета![]()
Не се занимавай с него.Ако държеше на теб щеше да ти вярва...
Ostavi go.Prosto spri da go tyrsish...ako toi te obicha shte se vyrne pri teb.Dostatychno si napravila za nego,no kolko go zaslujava toi shtom ne ti vqrva?!No ima i drug varqnt:Izmislq si glupavi prichini i te izkarva vinovna,zashtoto veche ne iska da e s teb.Prosto go ostavi.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз знам защо не ми вярва - той не вярва на никой защото през живота ми са го наранявали и лъгали много пъти .....
Ako naistina e taka tova naistina e mnogo gadno...no v kraina smetka ti reshavash kakvo da pravish.Ako si sigurna 4e prosto ne ti vqrva i iskash da bydesh s nego bori se za nego.Upseh!Първоначално написано от Анонимко
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Доверие се печели и се губи, опитай първо да спечелиш неговото като приятелка, и после когато вече го имаш и той знае, че на теб ти пука за него, тогава не мисля, че ще има пречки, но не си мисли че всичко става изведнъж.Помисли си дали найстина го обичаш и той заслужава всичките твои старания.
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Spored men e po dobre da si nameri6 drug :P
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Batkovci kolko iskash nameri drug....i nqma da civrish zaradi toq moshenik
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не се занимавай с тоя- няма да ти е първия , нито последния
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Тва ти е грешката, че не си го показала! Следващия път дано акъла бъде с теб!Първоначално написано от Анонимко
Бори се за пича квото и да ти коства , ще осъзнае грешките си ...а ако не му тегли майни и от мен че е такъв тапак да те загуби !
Представям си, ако отидеш на море какво ли ще ти каже![]()
"Ти там с някъв пич си се забила..."![]()
Не е добре това момчеИ за какво може толкова да го използваш
Трябва да си промени психиката това момче
И какво значи през живота са го наранявали и лъгали МНОГО пъти? Какъв е неговия толкова богат житейски и какъвто и да е опит в живота?
И мен са ме лъгали, и мен са ме прецаквали, и мен са ме наранявали доста пъти, но това не значи хайде да не вярвам на никой вече...
И как няма да го нараняват много пъти като след като скъса с едно момиче след 2 дена си хваща друго, което го къса след 1 месец, защото усеща, че момчето не знае къде се намира. Искрено се надявам момчето да добие повече решителност... това ще оправи доста проблеми
![]()
Не си заслужава да страдаиш заради него. Като не ти вярва, негов проблем. Ти си направила всичко възможно, за да му обясниш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Така е. =D>Първоначално написано от MajeStic
~!1912!~
Първоначално написано от Анонимко
твоя "сладур" има сериозен личностен проблем, не ти. нямаш вина за неговата несигурност.
a kak da go nakaram da mi vqrva
nie sme priqteli izlizame pi6eme si v4era doide da mi preinstall kompa
kak e po dobre da sme just only friends ili ne6to pove4e
pls kajete mi kak da mu spe4elq doverieto
Да майна, тръгнете пак и след 1/2 месеца да те зареже и да си хване след 2 дена нек'ва друга и после теб да те боли...Първоначално написано от Анонимко
![]()
АКО момчето добие повече решителност.. т'ва ще оправи наистина доста проблеми, както каза MajeStic..
~!1912!~
a da i v4era kat se razhojdahme i izvadnyj po4nahme da mal4im i dvamata i toi vika am 6to mal4im i az vikam mi izmisli nqkva tema za zazgovor a toi vika 4uda se kak taka si me obi4ala
a az ni6to ne kazah![]()
![]()
![]()
![]()
ееми.. шанс ;]Първоначално написано от Анонимко
~!1912!~
qvno naistina vs svyr6iПървоначално написано от BaRaBa_GiRL
![]()
![]()
![]()
![]()
продължавай на пред и т'ва е.. ше се опраиш !Първоначално написано от Анонимко
~!1912!~
[quote="BaRaBa_GiRL"]продължавай на пред и т'ва е.. ше се опраиш !Първоначално написано от Анонимко
zashto trqbva da q lyjem sichko e svyrshila za tqh![]()
em togava za6to izlziame i za6to mi pra6ta streli4ki po tela e vqrno 4e mi pra6tam po 3-4 dokat i toi ne mi prati i spuram ama se pak pra6ta moi6e da mi kaje spiri da mi pra6ta6 ili da mi prati sms kvi sa tiq streli4ki az 1 pat mi pratih i toi v skyope me pita 6to me strelka6 az vikam ne moje li a toi vika "moje prosto mi e 4udno kak nqkoi se se6ta za men"
a togava 6to otidahme dvamcata do pld da si zeme mp3playeri sled tva az go izpratih do tqh i sled tva pak izleznahme
![]()
Първоначално написано от Анонимко
tfa shte e vremenno budi sigurna...samo shte stradah poveche...stiga glavoboliq...che daje men me zabolq glavata ot taz tema....zareji go !...