.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Обичам го, а той не ми вярва

запознахме се на 1 февруари и след няколко дена тръгнахме
    вс беше наред докато той по4на да изпада в депресия както и да е ..
    след 2 мес се разделихме но всащтност така и не разбах на кой е вината той казва 4е сме скъсали щото не се бяхме виждали около 4-5 дена и си помислил 4е съм го скъсала което не е така просто тогава беше Велик ден и знаете боядисване на яйца и т..
    и тогава той си намерил друга - от труг град и тръгна с нея аз го преживях мн тежко въпреки 4е се опитвах да не го показвам
    сега неговата приятелка го скъса и сега е сам
    Стана така 4е той сега ме мисли за най голямата лъжкиня и мисли 4е го използвам мисли 4е аз съм го заразала мисли също и 4е съм ходила с него без да го оби4ам което също не е така мисли 4е съм като вси4ки ку4ки само за едното 4укане...но просто не съм и няма да съм такава
    оби4ам го а той не ми вярва и нз кво да правя а държа прекалено мн на него за да го оставя...

той не те заслужава щом ти правиш всичко за него а той не го оценява викни брат си ако е по голям или някой приятел и да го набият за това че те е обидил аз така съм бил много момчета

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се занимавай с него.Ако държеше на теб щеше да ти вярва...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ostavi go.Prosto spri da go tyrsish...ako toi te obicha shte se vyrne pri teb.Dostatychno si napravila za nego,no kolko go zaslujava toi shtom ne ti vqrva?!No ima i drug varqnt:Izmislq si glupavi prichini i te izkarva vinovna,zashtoto veche ne iska da e s teb.Prosto go ostavi.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Guest
    аз знам защо не ми вярва - той не вярва на никой защото през живота ми са го наранявали и лъгали много пъти .....

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз знам защо не ми вярва - той не вярва на никой защото през живота ми са го наранявали и лъгали много пъти .....
    Ako naistina e taka tova naistina e mnogo gadno...no v kraina smetka ti reshavash kakvo da pravish.Ako si sigurna 4e prosto ne ti vqrva i iskash da bydesh s nego bori se za nego.Upseh!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Доверие се печели и се губи, опитай първо да спечелиш неговото като приятелка, и после когато вече го имаш и той знае, че на теб ти пука за него, тогава не мисля, че ще има пречки, но не си мисли че всичко става изведнъж.Помисли си дали найстина го обичаш и той заслужава всичките твои старания.
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Spored men e po dobre da si nameri6 drug :P

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Batkovci kolko iskash nameri drug.. ..i nqma da civrish zaradi toq moshenik
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Не се занимавай с тоя- няма да ти е първия , нито последния
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Guest

Re: Обичам го, а той не ми вярва

след 2 мес се разделихме но всащтност така и не разбах на кой е вината той казва 4е сме скъсали щото не се бяхме виждали около 4-5 дена и си помислил 4е съм го скъсала което не е така просто тогава беше Велик ден и знаете боядисване на яйца и т..
    и тогава той си намерил друга - от труг град и тръгна с нея аз го преживях мн тежко въпреки 4е се опитвах да не го показвам
    Стана така 4е той сега ме мисли за най голямата лъжкиня и мисли 4е го използвам мисли 4е аз съм го заразала мисли също и 4е съм ходила с него без да го оби4ам което също не е така мисли 4е съм като вси4ки ку4ки само за едното 4укане...но просто не съм и няма да съм такава
    оби4ам го а той не ми вярва и нз кво да правя а държа прекалено мн на него за да го оставя...
    Тва ти е грешката, че не си го показала! Следващия път дано акъла бъде с теб!

Бори се за пича квото и да ти коства , ще осъзнае грешките си ...а ако не му тегли майни и от мен че е такъв тапак да те загуби !

Представям си, ако отидеш на море какво ли ще ти каже
    "Ти там с някъв пич си се забила..."

Не е добре това момче И за какво може толкова да го използваш Трябва да си промени психиката това момче И какво значи през живота са го наранявали и лъгали МНОГО пъти? Какъв е неговия толкова богат житейски и какъвто и да е опит в живота? И мен са ме лъгали, и мен са ме прецаквали, и мен са ме наранявали доста пъти, но това не значи хайде да не вярвам на никой вече... И как няма да го нараняват много пъти като след като скъса с едно момиче след 2 дена си хваща друго, което го къса след 1 месец, защото усеща, че момчето не знае къде се намира. Искрено се надявам момчето да добие повече решителност... това ще оправи доста проблеми
    Клик ми (:

Не си заслужава да страдаиш заради него. Като не ти вярва, негов проблем. Ти си направила всичко възможно, за да му обясниш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Представям си, ако отидеш на море какво ли ще ти каже
    "Ти там с някъв пич си се забила..."

Не е добре това момче И за какво може толкова да го използваш Трябва да си промени психиката това момче И какво значи през живота са го наранявали и лъгали МНОГО пъти? Какъв е неговия толкова богат житейски и какъвто и да е опит в живота? И мен са ме лъгали, и мен са ме прецаквали, и мен са ме наранявали доста пъти, но това не значи хайде да не вярвам на никой вече... И как няма да го нараняват много пъти като след като скъса с едно момиче след 2 дена си хваща друго, което го къса след 1 месец, защото усеща, че момчето не знае къде се намира. Искрено се надявам момчето да добие повече решителност... това ще оправи доста проблеми
    Така е. =D>
    ~!1912!~

Guest

твоя "сладур" има сериозен личностен проблем, не ти. нямаш вина за неговата несигурност.

Guest
    a kak da go nakaram da mi vqrva
    nie sme priqteli izlizame pi6eme si v4era doide da mi preinstall kompa
    kak e po dobre da sme just only friends ili ne6to pove4e
    pls kajete mi kak da mu spe4elq doverieto

a kak da go nakaram da mi vqrva
    nie sme priqteli izlizame pi6eme si v4era doide da mi preinstall kompa
    kak e po dobre da sme just only friends ili ne6to pove4e
    pls kajete mi kak da mu spe4elq doverieto
    Да майна, тръгнете пак и след 1/2 месеца да те зареже и да си хване след 2 дена нек'ва друга и после теб да те боли...
    АКО момчето добие повече решителност.. т'ва ще оправи наистина доста проблеми, както каза MajeStic..
    ~!1912!~

Guest
    a da i v4era kat se razhojdahme i izvadnyj po4nahme da mal4im i dvamata i toi vika am 6to mal4im i az vikam mi izmisli nqkva tema za zazgovor a toi vika 4uda se kak taka si me obi4ala
    a az ni6to ne kazah

a da i v4era kat se razhojdahme i izvadnyj po4nahme da mal4im i dvamata i toi vika am 6to mal4im i az vikam mi izmisli nqkva tema za zazgovor a toi vika 4uda se kak taka si me obi4ala
    a az ni6to ne kazah
    ееми.. шанс ;]
    ~!1912!~

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    a az ni6to ne kazah
    ееми.. шанс ;]
    qvno naistina vs svyr6i

a az ni6to ne kazah
    ееми.. шанс ;]
    qvno naistina vs svyr6i
    продължавай на пред и т'ва е.. ше се опраиш !
    ~!1912!~

[quote="BaRaBa_GiRL"]
    a az ni6to ne kazah
    ееми.. шанс ;]
    qvno naistina vs svyr6i
    продължавай на пред и т'ва е.. ше се опраиш !

zashto trqbva da q lyjem sichko e svyrshila za tqh

Guest
    em togava za6to izlziame i za6to mi pra6ta streli4ki po tela e vqrno 4e mi pra6tam po 3-4 dokat i toi ne mi prati i spuram ama se pak pra6ta moi6e da mi kaje spiri da mi pra6ta6 ili da mi prati sms kvi sa tiq streli4ki az 1 pat mi pratih i toi v skyope me pita 6to me strelka6 az vikam ne moje li a toi vika "moje prosto mi e 4udno kak nqkoi se se6ta za men"
    a togava 6to otidahme dvamcata do pld da si zeme mp3player i sled tva az go izpratih do tqh i sled tva pak izleznahme

em togava za6to izlziame i za6to mi pra6ta streli4ki po tela e vqrno 4e mi pra6tam po 3-4 dokat i toi ne mi prati i spuram ama se pak pra6ta moi6e da mi kaje spiri da mi pra6ta6 ili da mi prati sms kvi sa tiq streli4ki az 1 pat mi pratih i toi v skyope me pita 6to me strelka6 az vikam ne moje li a toi vika "moje prosto mi e 4udno kak nqkoi se se6ta za men"
    a togava 6to otidahme dvamcata do pld da si zeme mp3player i sled tva az go izpratih do tqh i sled tva pak izleznahme

tfa shte e vremenno budi sigurna...samo shte stradah poveche...stiga glavoboliq...che daje men me zabolq glavata ot taz tema....zareji go !...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си