.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Toi ne te zaslujava!Ako te obi4a6e nqma6e da te zareje i na 2 den da si nameri druga ne misli6 li ???

Цитирай Първоначално написано от Dead`Paladin
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    em togava za6to izlziame i za6to mi pra6ta streli4ki po tela e vqrno 4e mi pra6tam po 3-4 dokat i toi ne mi prati i spuram ama se pak pra6ta moi6e da mi kaje spiri da mi pra6ta6 ili da mi prati sms kvi sa tiq streli4ki az 1 pat mi pratih i toi v skyope me pita 6to me strelka6 az vikam ne moje li a toi vika "moje prosto mi e 4udno kak nqkoi se se6ta za men"
    a togava 6to otidahme dvamcata do pld da si zeme mp3player i sled tva az go izpratih do tqh i sled tva pak izleznahme

tfa shte e vremenno budi sigurna...samo shte stradah poveche...stiga glavoboliq...che daje men me zabolq glavata ot taz tema....zareji go !...
    просто едни стрелички, идване до Пловдив, изпращане и пак излизане - може да значат много, но може и да не означават нищо. В случая за теб значат, но за него едва ли..
    ~!1912!~

Guest
    mn blagodarq za savetitevi naistina mi pomognaha
    i sled kato v4era izleznahme s edna fr i tq mi kaza da go ostavq az ve4e nqma smisal da se nadqvam na ni6to pove4e ot fr s nego
    osaznah 4e n eme zaslujava
    naistina ima mn po dobri i svestni ot nego vse pak na 18 sam jivota e pred men predstoi da se zapoznavam s takiva
    qvno do sega sam bila slqpa za da ne vida 4e naistina tozi pi4 ne za men i sega 4ustvam edinstveno radost 4e otkrih istinata i namerih pravilniq pat

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mn blagodarq za savetitevi naistina mi pomognaha
    i sled kato v4era izleznahme s edna fr i tq mi kaza da go ostavq az ve4e nqma smisal da se nadqvam na ni6to pove4e ot fr s nego
    osaznah 4e n eme zaslujava
    naistina ima mn po dobri i svestni ot nego vse pak na 18 sam jivota e pred men predstoi da se zapoznavam s takiva
    qvno do sega sam bila slqpa za da ne vida 4e naistina tozi pi4 ne za men i sega 4ustvam edinstveno radost 4e otkrih istinata i namerih pravilniq pat
    щом си намерила правилния път не виждам с какво друго можем да ти помогнем та радвам се че вече сичко е наред

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си