- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Боли ме много...
ниско корема...вчера ми дойде.
По принцип не ме боли като ми идва,но от време на време има някакви болки,но никога не ме е боляло толкова много...
Кажете нещо да спре да ме боли,че не се издържа...
Само не и хапчета,защото наще не ми дават да вземам безразборно лекарства,а и те сега са в друг град в момента.
![]()
ем пробвай с "Немизил" до 15 минути и си 6 ,ако не "Кокстрол"
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Това медикаменти ли са?
Принципно да ,едното са прахчета др-то таблетки ама мисля че прахчетата Нимезил ще ти свършат работа има ги във всяка аптека около 80 стотинки са
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Пробвай по стария изпипан метод. Стопли вода и я налей в шише, наложи го на корема си и то като се стопли уж спирало болката. Не съм пробвала лично, ама... Може би ще помогне.![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Аз пия един Аналгин и ми минава,винаги имам силни болки в яйчниците.Нашите нищо не могат да ми кажат за това дали да пия хапче като ме боли или не,то в това няма нищо страшно или опасно,но понякога аз сама предпочитам да не пия хапче ами да чакам да ми мине...зачети се в някоя книга,пусни си някой филм,прави нещо,което да те разсейва и да не мислиш за болката![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Мерси много.
Ще пробвам тoва със шишето ако не действа ще взема тия хапчета дето ги казаха другите момичета.
бтв ^BAD_GIRL^ готин аватар^^ <3
moje i Aulin
Buskulizin ve4e ne se proizvejda za syjalenie![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!