.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)

За любовта

Zdraveite!
    Ne sym porednata ne6tastna tineidjyrka koqto 6te vi zanimava s problemite si. Reshih da vi zadam tozi vypros za6toto sym 4ela dosta ne6ta no iskam da razbera i va6eto mnenie.Kak razbirate 4e nqkoi vi obi4a istinski...i po to4no toi/tq vi e priznal/a i vie kazal/a 4e "obi4am te" kak razbirate 4e tova naistina e taka. Nadqvam se 4e razbirate vyprosa mi.Blagodarq za vnimanieto!

Мега фен Аватара на sasha_90
    То се разбира.Но не трябва само да се каже,но и да се докаже.

Град
    Трявна
    Не само от прикаски, а и от делата се разбира, дали някой те обича. Например моя приятел ми го показва най-добре, чрез прегръдки и целувки, а не чрез думи, но естествено при всеки е различно
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Най - сигурния начин да разбереш дали някои те обича е по държанието му - дали е мил и внимателен с теб, дали когато имаш нужда от него той се отзовава, както се е казано - любовта се доказва.
    А иначе, сегашния ми приятел, за пръв път ми изрече вълшебните думички простичко и кратко, с прегръдка: "Мими, обичам те" иии наистина ме трогна
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Мега фен Аватара на koalka
    С действията си.То така на думи е лесно...

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    С действията си.То така на думи е лесно...
    Мхм, даже прекалено лесно!

с деиствията си... с погледа.. един влюбен човек гледа по различно неговата половинка ако наистина я цени и уважава!! .. сичко си издава чувствата на дадения човек ...

Любовта не се казва, тя се доказва.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

по начина по който те гледа,докосва и държи с тебе
    нямам повод да сънувам....

Голям фен Аватара на Ice
    На приказки всеки обича.Важно е държанието му към теб, когато някой наистина държи на теб и те ОБИЧА то просто се усеща от това какви жестове прави за теб.
    Everything happens for a reason..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice
    На приказки всеки обича.Важно е държанието му към теб, когато някой наистина държи на теб и те ОБИЧА то просто се усеща от това какви жестове прати за теб.
    Bullseye

Град

Guest
    QQQ KAJETE KVO E LUBOV A??? KOGATO NQKOI GOLQM BATKO VI GO NAMUSHI U SLIVATA NALI? TOGAVA E ISTINSKATA LUBOV

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    не ме интересува дали ще ми го каже,за мен е важно да ми го доказва постоянно
    няма любов

To prosto se useshta..vseki moje da izreche tezi dumichki..tova e lesbata chast..no ako si umen-nqma da obyrnesh vnimanie na dumite, pri polojenie che nqmat nikakvo pokritie..trqbva kato se zamislish da si siguren i da si kajesh-znam che me obicha, s tova i tova go pokaza, nikoi drug ne bi go napravil za men..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    когато започнеш да обичаш някой то започва да си личи и най-добре го усеща човека който обичаш...и тогава напрау си му казваш че го обичаш и така....но когато си го показала и го кажеш той щи повярва...а няма да са само празни приказки

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    QQQ KAJETE KVO E LUBOV A??? KOGATO NQKOI GOLQM BATKO VI GO NAMUSHI U SLIVATA NALI? TOGAVA E ISTINSKATA LUBOV
    Adi molqti se koi pyk e spomenaval podobni ne6ta.......pffffffff vinagi se stiga do tazi to4ka-> sexyt

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pich razbi me...btw..za nqkoi e taka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    a tova 4e vi gleda postoqnno pravi vi nameci i po4ti vs koeto mu kaje6 moje li da byde i dokazvane na 4ustvata...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си