.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Бънджи Скокове?

Здравейте, тази неделя (12-ти август) ще ходим да скачаме с бънджи на Клисура и си търсим мераклии. За повече информаия skok.hit.bg и скайп: Lon_gi
    Чувството е невероятно, наистина си заслужава.
    Заповядайте!!!

Пловдивски Бънджи клуб

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ааа, чувството е невероятно, да Два пъти съм скачала, от Аспаруховия мост... Мисля някой ден да повторя, ъъ потретя изживяването. Само трябва да се амбицирам. Ама усещането първия път си е най-силно и най-истинско

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Аз от 2 години мечтая за това бънджи,обаче все изникват някакви неща и плановете ми се променят. Много ми е мерак за Витиня,проверих в различните бънджи клубове как седят нещата,но нз на кой да се доверя. Другият въпрос,който ме интересува е с какво се ходи до там....кой с каквото намери или си има организиран транспорт. Айде някой,който е по-наясно с нещата да каже кой клуб е най-добрият и кога септември месец има скокове от Витиня...Мерси предварително

:)

Всички клубове са добри и са си професионалисти. Аз съм от "Пловдивски Бънджи клуб" и естествено ви препоръчвам нашия клуб, ето го и сайта: www.skok.hit.bg. За сега обаче организираме скокове само на Клисура. При нас има промоция - доведи 4 човека и получаваш безплатен скок Btw, и на 19-ти август сме на Клисура. Ако имате желание вижте сайта или звъннете на 0883309268.

Голям фен
    Град
    Мерси много,разгледах сайта и още повече се запалих.... Само че едно нещо не разбрах,понеже аз съм си от София и ако реша да скачам с вас какво правя. Смисъл записвам си се и се урежда някаква среща в Пловдив или директно при Клисура. Другото нещо,което искам да питам е за Дяволското гърло. Пише,че скачате и от там,обаче в графикът не видях никъде дати за пещерата....... Мерси много за инфото

Обаждаш ни се и се чакаме на Клисура, няма нуйда да идваш до Пловдив
    По втория въпрос - за Дяволското гърло е доста по-специфично, там не организираме платени скокове, а и там са нужни доста умения, така че не всеки може да се пробва Btw, до сега там сме скачали само 4 човека

Голям фен
    Град
    Ясноооо,мерси много. Ще видя септември как ще съм с парите и евентуално ще ви звънна,записвам се и най-накрая да скачам,че 2 години вече не мога да си намеря място заради това бънджиии

Вярно ли е, че скоковете с бънджи на Витиня са забранени вече?
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

И аз чух от колегите, че е забранено, но не съм проверявал лично.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Out Of Love`f
    Вярно ли е, че скоковете с бънджи на Витиня са забранени вече?
    Моля ти се,кажи че не e верно това.....На мене Витиня ми беше мечтата,а сега какво....Надявам се това само да някакъв слух

винаги съм искала да го направя

Ей, и тази неделя (26-ти август) пак сме на Клисура и пак ще има скокове. Ако има желаещи да пишат. Още информация на www.skok.hit.bg и на скайп: Lon_gi

Пловдивски Бънджи клуб

Аз съм против честно казано
    Fitness Forever

Не бих
    Fitness Forever

Ако имаш желание трябва да ни се обадиш и да дойдеш да скочиш. Относно екипировката - изпитана е многократно и се подменя в определения срок.
    Изискванията - да имаш 18 години и да си в трезво съсояние. Ако си непълнолетен е нужно разрешение от родител.
    Другото което се иска е да имаш желание

Добре аз като съм не пълнолетен може ли да скачам някога въобще

Чуството е невероятно и неописуемо скачала съм 8 пъти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си