- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Manchester United-Champions
http://www.focus-sport.net/?do=s398
Велики сте!
Съвсем заслужена победа на Манчестър, защото показаха, че са много по-добри от Челси. Най-голяма заслуга има Ван дер Сар за спечелването на титлата..За пореден път доказаха, че са номер 1!!!!
Things will never be the same again
тези, дето пердашат ливърпул по 2 пъти на сезон и ви спират да имат титла двайсетина годиниПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Пх![]()
![]()
Честита ви купа на МкДоналдс поне умазахте едни картофки.
Ще видим кой кого
Аааа, тези дето не знаят какво е Шампионска Лига ? Е що не каза така веееПървоначално написано от OtherDimension
![]()
важното е, че ядат бой и късметът в прекире мачове не им помагаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
важното е, че който вземе Къмюнити не взема първенството![]()
хаха, и аз направо се стреснах.. по едно време имах чувството, че челсито нарочно изпускат дузпитеПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
нямаше никаква радост по лицата на футболистите на Юнайтед
тоя трофей е безсмислен, ама чак пък толкоз..
както и да е, тоя спор е безсмислен - ти си привърженик на твоя отбор, аз на моя![]()
Пък и да не бяха я взели, пак няма да спечелят титлатаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ...И ЗА ОТБОРА СИ!Първоначално написано от LunaTriCk
Не е забавно, ако не се подразниш с противникаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
хаха нз..Първоначално написано от LunaTriCk
лично аз миспя, че тази година в Англия сериозно разместване на пластовете
за мен Ливърпул ще заемат мястото на Арсенал като конкурент за титлата, очаквам много от тях - Бабел е многообещаващ, иска ми се да видя в игра Лукаш Лейва.. за Торес няма какво да говорим
очаквам много интересен сезон и да треснете Челси още в началото..
П.С. скоро мисля да направя тема, непосредствено преди стартът на сезона
Дам, определено ще е интересен. Аз очаквам Ман Сити да излязат изненадата на сезона, както бяха Рединг миналия. Интересно е и дали Бербатов ще повтори успеха си или всяко чудо за три дни...малко остава до 11![]()
за Бербатов не знам, но със сигурност нещата ще си дойдат по местата и Роналдо ще направи много слаб сезон..Първоначално написано от LunaTriCk