.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 89
    защо не дорин само от интерес

Guest
    gadgeto mi e 8 godini po golqm ot men i mn go obi4am.tva 4e e p golqm ne promenq ni6to imala sam drygi po golemi koito sa bili palni skapanqci v legloto taka 4e vseki e razli4en vazrasta e bez zna4enie.gadgeto mi e strahoten v i izvan legloto no tova 4e sam po malka ne zna4i 4e na nego ne my e got s mene naprotiv.ne go pravi taka za ediniq opit po dobre dobivai opit s nakoi koito obi4ash ina4e ednoto ebane se obezsmislq.ne go pravi ako nqma lubov....

Re: Бихте ли се срещали с някой доста-по голям/а и по-опитен

Цитирай Първоначално написано от piperliv
    говоря за възраст, примерно 5-6-8 години по голям/а от вас,
    бихте ли го направили няколко пъти за да добиете повече опит примерно ?
    Ако си нямам приятелка, да С удоволствие:]
    Клик ми (:

Голям фен
    За да се срещам с по-голям заради опита му в секса трябва да съм супермного комплексирано лапе Мн съм си добре с моя приятел,не ми пука колко съм опитна,важното е,че и на двамата ни е хубаво и не ми трябват някакви батковци,или направо чичковци,да ме учат!!!

Опитът се добива с повече пъти секс с един партньор.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Асеновград, България
    Ако я обичам да, но не и за друго.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    e kvo az haresvam edin na 38

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Само за опита - не!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    друг път... опита се придобива със секс... не е задължително да е с един единствен партньор. какво придобиваш тогава? какво му/й харесва на него/нея?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Razbirase 4e bih trugnala i to s udovolstvie s nqkoi dosta po-golqm a tva za opita ne tolkova 4e ima opit kolkoto 4e teq na moita vuzrast ne pravqt sex a samo se 4ukat da se hvalqt s broiki

Guest
    Само,за да добия опит?! НЕ!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e kvo az haresvam edin na 38

Плс,кажи че не си на 13..плс.... [-o< [-o< [-o<

Супер фен
    Град
    sofiq
    da

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Много ясно,ама каките не ма искат.

Град
    Sofia
    Не защото е много тъпо......много по-яко е когато -двойката е на една възраст и сами разбират как се правят нещата..постепенно
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

RQ

Да бих ... даже се срещам с такъв човек ... касиерката ми в банката е на 29 ... но има перфектно тяло и е многооо палава .. и все пак не е толкова голяма разликата, за да ни е срам .. а иначе секса с нея наистина е удоволствие
    ... k33p w@lkinG ...

Мега фен Аватара на quench
    "Секс" е най-якия раздел, копеле!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Sofia

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Да бих ... даже се срещам с такъв човек ... касиерката ми в банката е на 29 ... но има перфектно тяло и е многооо палава .. и все пак не е толкова голяма разликата, за да ни е срам .. а иначе секса с нея наистина е удоволствие
    Всеки си има право на избор...
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Re: Бихте ли се срещали с някой доста-по голям/а и по-опитен

Цитирай Първоначално написано от piperliv
    говоря за възраст, примерно 5-6-8 години по голям/а от вас,
    бихте ли го направили няколко пъти за да добиете повече опит примерно ?
    имала съм възможност, но никога не го направих само заради опита... или само заради 'разхерметизирането' примерно пък приятелките ми бяха възмутени що не съм се възползвала. идеята ми се струва мн тъпа...
    Той може да е и 2-3год по-голям и пак да е опитен... и да има много пове4е от само единия секс
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен
    Град
    Sofia
    Много ми стана интересен разговоря между Иста и Госта.
    Та, ако може и аз да изразя мнение по въпроса. Връсничка
    съм на Иста и приятеля ми е 15 години по голям от мен. Това
    никога преди не съм го одобрявала, не съм го търсила да е по-голям,
    и винаги съм се чудела преди какво общо имат хората и за какво си говорят. Даже аз самата отначало не можех давъзприема нещата, но всъщност всичко си зависи от човека. Имаме общи интереси... танци, спорт, книги, търговия, това се все неща заемащи по голямата част от ежедневието ни и смятам, че какво по-прекрасно от това човек да има разбиране и да ги споделя с любимия, макар по възрастен. Тогава всичко е наред.
    Преди си мислех, че в такива взаимоотношения по-възрастния(без значение пола) "изпива" едва ли не свежестта и жизнениете сили на по-младия, но се оказа, че греша - и това е в моя случай предпогам не с всички е така. Защото имам достатъчно голямо лично пространоство, и постоянно се срещам с хора, пътувам и някакси няма какво да ме задушава.
    В случая мога да трърдя, че не е само за секс от негова страна.....
    И да, има много неща, които мога да науча и се страрая да го правя, не само с него но и с всички околни.
    Секса си е секс..... не е кой знае какво щото е по голям. Страва голяма работа когато има чувства и се породи от страст. Такаче не бих била с по-голям от мен заради опита. Бих била с даден човек заради самия него без значение годините.
    А, нещотот което характеризира нещата и неможе да се опише по друг начин е просто, чувствам се повече жена.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност съм била с мъж, по-голям 8 години от мен...но той не беше особено опитен...така де, годините и опитът нямат мн общо
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    ми да защо пак не да се срештапш с по голям от теб аз сам била с 5години по голем, но не виждам проблем особенно ако си го обичкаш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абсолютно съм съгласна. Правила съм секс само с 1 човек и все още правя само с него. Мога да кажа, че за година и половина сексуален живот заедно напреднахме мнооооооого. Познавам го просто перфектно, всяка негова мимика, стон или звук зная какво означават. Познавам тялото му като 5-тте си пръста, че и по-добре. Същото важи и за него по отношение на мен. Просто ме познава перфектно и ме задоволява на много високо ниво. А само до преди година и 2 месеца не знаех какво е оргазъм?
    Извинявам се, но мен какво ме топли това, че е имал преди мен 10 партньорки. Първо ще ме човрка на кое място съм сред тях. Второ той ще подхожда стандартно, а не индивидуално и 3-то не искам и да си представям, че момчето което обичам е било докосвано от друга по какъвто и да е повод. Не искам дори да си го представям в обятията на друга жена. Аз си знам, че той целия е мой и винаги е бил само мой. Знам, че с никой не е бил така интимен преди. И това ми носи огромното удоволствие, че притежавам нещо, които никой на този свят не е имал-него, неговото тяло, неговото сърце. И все пак ако той беше на 40 никога нямаше да притежавам тези неща, защото нямаше да се хвана с него!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абсолютно съм съгласна. Правила съм секс само с 1 човек и все още правя само с него. Мога да кажа, че за година и половина сексуален живот заедно напреднахме мнооооооого. Познавам го просто перфектно, всяка негова мимика, стон или звук зная какво означават. Познавам тялото му като 5-тте си пръста, че и по-добре. Същото важи и за него по отношение на мен. Просто ме познава перфектно и ме задоволява на много високо ниво. А само до преди година и 2 месеца не знаех какво е оргазъм?
    Извинявам се, но мен какво ме топли това, че е имал преди мен 10 партньорки. Първо ще ме човрка на кое място съм сред тях. Второ той ще подхожда стандартно, а не индивидуално и 3-то не искам и да си представям, че момчето което обичам е било докосвано от друга по какъвто и да е повод. Не искам дори да си го представям в обятията на друга жена. Аз си знам, че той целия е мой и винаги е бил само мой. Знам, че с никой не е бил така интимен преди. И това ми носи огромното удоволствие, че притежавам нещо, които никой на този свят не е имал-него, неговото тяло, неговото сърце. И все пак ако той беше на 40 никога нямаше да притежавам тези неща, защото нямаше да се хвана с него!
    В грешка си, но няма как да го разбереш преди да си правила секс и с някой друг. Но това рано или късно ще се случи. Начинт на свършване, ако щеш е различен при различните мъже. При различните видове секс - с любов, без, etc. Дали е бил само твой винаги е без значение. Опитът се добива със секс, да, но не само с един партньор. Най-добър е сексът тогава, когато е с любов - това е факт, но да опознаеш перфектно себе си и мъжете на базата сексуален контакт само с един е невъзможно. И не ми пиши, че това не ти стига и че имаш всичко, което желаеш, защото просто няма как да знаеш. Все пак - пожелавам Ви да останете дълго заедно.

По темата - да, бих, дори в момента го правя, но на този етап и двамата предпочитаме нещата да си останат на ниво приятелство.

Град
    Елхово
    Приятеля ми сега ще прави 21, а аз съм на 15 6 години ни е разликата Доста си е опитен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си