- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли се срещали с някой доста-по голям/а и по-опитен/а
За да добия опит-не!Първоначално написано от piperliv
аз имам връзка със 29 годишно момчеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
За да добия опит-не бих .. Но ако ме привлича сексуално,защо не .. Имала съм такъв партньор сега е на 30,тогава беше на 29 .. Заклевам се най-добрия,който съм имала до сега .. Явно годинките и неговия опит си казват думата ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Бил съм и в двете ситуации и много по-голям и много по-малък, но не заради опита и не за 1-2 пъти. Сегашната ми приятелка е също е по-голяма от мен но с малко.
Принципно предпочитам момчета които са мин, 3 години по-големиКолкото по-голям, толкова по в час с нещата, толкова по добре мислещ. За секса не е гаранция, че е добър.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Хахахахаха колко сте жалки
Познавам едно момиче, което е на 14/15 и ходи с около
<30 годишен мъж![]()
![]()
Да подчертая
- Ром е
- Дебел е
Като ги видя заедно да се мляскат направо
незнам какво ми става
Нещо ме ръчка отвътре
Незнам какво да кажа просто това е смешно, но
като се замисля дори и смешно не е, а е трагично
Как ще се чешите с момчета по-големи от 6-7 години от вас ?
И то пак е относително .. ако сте на 18 а приятелят ви е на 24 тогава вече съм склонен да приема такава разлика
Но това да си на 12 и да се чешеш с моче на 19 вече
ме отвръщава![]()
НЕ ! ! !
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
бих и го правя, но не за да добия опит, а защото държа на въпросния човек ,пък и като се замисля разликата не е чак толкова голяма-5год. :>
Имаше една приказка, "Дай на кака да те отрака, дай на бате да те прецака"![]()
haresvam po4ti i samo po golemi. nad 18-19
И аз харесвам един 47г.(КРУЗ),ама няма да спа с него,защото нищо не знам и нямам опит.Ако толкова искам,взимам момчето ,с което мога да се отпусна и да експериментирам спокойно,защото знам,че се отнася нежно и с внимание...та взимам НЕГО ,една книга с указания и изпробваме заедно
-хем и двамата учимм опит
-хем ми е приятно с дадения човек.
Годините никога не са основани за някакво по-високо ниво
не знаеш отсрещния какъв ще е-да изглежда на опитен,но да не е всъщност.
И аз мисля по същият начинПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
+1Първоначално написано от monincetyyy
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
аз съм с доста по-голям от мен, но никога не е било със цел да ме научипросто ми е хубаво с този човек
същоПървоначално написано от dragonfly92
5-6 години никак не са много...но зависи,ако тя е на 13 той на 19 .. не ми се връзва...На мен и моят приятел ралзиката ни е 5 години и ни е супеер яко. :P
Не. Аз си падам по тийн.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Най-голямата ми разлика с приятел е била 6 години. Повече ми се струват прекалено много..
А по темата: Ако го обичам няма значение на колко е, но никога не бих преспала с някой само за единия му опит![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
1: Не бих го направила само заради опита.![]()
2:Има огромна разлика от това да си на 13 и да излизаш с 8 год по-голям,и да си на 20 и разликата да е същата.
3:Приятеля ми е по-голям от мен с 5 год и нещо,но това няма огромно отражение(с изключение,че е по-сериозен от предишните И СЛАВА БОГУ) - аз съм на 18.![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
оооо определено да...аз съм на 20 години и с кеф си бих легнал с някоя мацка която е с 6-8 години по голяма...стига да е хубва...даже като се замисля смятам че ще е супер![]()
пффф сега като чета че някой били на 18 и тяхните приятели били с 5-6 години по големи....и било нормално...моята приятелка е на 18 аз както спонех вече съм на 20 и виждам разлика в мисленето(кога да твърдя че тя е пораснала за годините си! ) пък неискам да си предстажям като съм на 23 да съм с 18 годишно момиче (дете)!?ако си на 25 и имате разлика от 5 години по ми се вързва...(той на 30) то 18 и 23-годишен немога да си го представя?!(това е мое мнение плс непочвайте да нареждате )
![]()
7-8 години да,но по-нагоре нямам какво да им кажа,а и не ме привличат..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..