Цитирай Първоначално написано от Иста
а за него, е, за него знам, че е само секс=))
Цитирай Първоначално написано от Иста
какво? важното е да има любов, нали?
Виждаш противоречието, нали? Относно обясненията - извинявай, бях длъжен да попитам предвид общото ниво на форума. Ами какво да ти кажа - отново никого не съдя, щом и на двамата Ви е приятно, наясно сте с всичко, родителите ти го одобряват. Проблемът за мен се изразява в това, че за него няма проблем. Това е личното ми мнение - казваш излизали сте на срещи и преди години? Не знам - аз няма как да твърдя и за себе си със сигурност, но просто не бих допуснал нещо подобно. Явно това е повече секс, тоест и ти си свободна да правиш каквото пожелаеш през останалото време и той. Хубаво е, че имате общи интереси, че му се възхищаваш, от моя гледна точка той малко се е възползвал от това, но ти вероятно и сама го знаеш - щом за теб няма проблем.. Почти убеден съм, че се е хвалил многократно, че има връзка с 17-годишно момиче и дори май има начин да разбера точно кого имаш предвид, но да приемем че засега просто не ме интересува. Иначе и аз самият съм свързан по някакъв начин с областите, които спомена. Радвам се, че на теб ти е приятно и че на пръв поглед имаш доста реален поглед над нещата. Имам сестра на твоите години и ако разбера за подобна връзка бих направил всичко, което е по силите ми незабавно да я прекратя. Особено ако става въпрос за някой "семеен приятел". Но тесногръд не съм, дори и с такова впечатление да оставаш. Според мен точно на тази възраст ти имаш нужда от нещо по-различно, от неща които неизживявайки сега дълго след това ще търсиш, но може и да греша. Индивидуално е. И все пак. Оценявам откровеността ти и доста грамотното ти писане на общия фон. Пожелавам ти от сърце всичко хубаво. Ако вече си открила и познала щастието - нека успееш да го задържиш по-дълго. Дори и да ти звучи това като извадено от някакъв смешен лексикон.

Хах, чудя се вече дали някога и аз ще открия това, което търся. След толкова провали почти изгубих желанието да продължа.. Както и да е.

А сега по темата - да, бих се срещал с по-възрастна жена, не съм на 15 все пак, но зависи от много неща... Принципно момичета над 22-23 не ме привличат, но знае ли човек.