Много ми стана интересен разговоря между Иста и Госта.
Та, ако може и аз да изразя мнение по въпроса. Връсничка
съм на Иста и приятеля ми е 15 години по голям от мен. Това
никога преди не съм го одобрявала, не съм го търсила да е по-голям,
и винаги съм се чудела преди какво общо имат хората и за какво си говорят. Даже аз самата отначало не можех давъзприема нещата, но всъщност всичко си зависи от човека. Имаме общи интереси... танци, спорт, книги, търговия, това се все неща заемащи по голямата част от ежедневието ни и смятам, че какво по-прекрасно от това човек да има разбиране и да ги споделя с любимия, макар по възрастен. Тогава всичко е наред.
Преди си мислех, че в такива взаимоотношения по-възрастния(без значение пола) "изпива" едва ли не свежестта и жизнениете сили на по-младия, но се оказа, че греша - и това е в моя случай предпогам не с всички е така. Защото имам достатъчно голямо лично пространоство, и постоянно се срещам с хора, пътувам и някакси няма какво да ме задушава.
В случая мога да трърдя, че не е само за секс от негова страна.....
И да, има много неща, които мога да науча и се страрая да го правя, не само с него но и с всички околни.
Секса си е секс..... не е кой знае какво щото е по голям. Страва голяма работа когато има чувства и се породи от страст. Такаче не бих била с по-голям от мен заради опита. Бих била с даден човек заради самия него без значение годините.
А, нещотот което характеризира нещата и неможе да се опише по друг начин е просто, чувствам се повече жена.