- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Завинаги заедно?
На моя приятел нещо му стана... по принцип се караме много.. най- редовно.. но отношенията ни общо взето не са чак толкова лоши...
Преди 2 седмици се скарахме мн сериозно разбира се за глупост..
и аз заминах на село... 1 седмица ме нямаше... прибрах се писахме си и изведнъж нещо му стана.. писахме в скайп.. каза че адски мн е почнал да ревнува.. цяла седмица ходел като без глава и бил се побъркал.. че не знае къде съм и какво правя.. такова чудо до сега не се беше случвало.. той никога не е показвал че съм му толко близка и че ме ревнува.. въпреки че нещата между нас са сериозни на пръв поглед...
и след този чат той замина на море.. не можахме да се видим.. започна да се държи странно .. да ми казва по телефона, че иска да сме завинаги заедно и не иска никога да късаме.. но го каза съвсем сериозно.. не като повечето момчета които си говорят на вятъра.. каза ми да реша дали искам да съм с него завинаги или ще скъсаме... доста труден избор.. по принцип не ми поставя такива ултиматуми.. но ми се стори доста сериозен в думите си... от страни звучи смешно "завинаги заедно" .. но си бяхме говорили веднъж че като навърша 18 е мислил да живеем заедно.. Каза ми още че ще ми се наложи да взимам мн важно решение което рядко 15-годишните взимат.. аз съм на 15той е на 19 ... не искаше да ми каже нищо повече по телефона..
помислих че се подиграва с мен като ми говори по този начин, защото никога не е бил толкова сериозен... или има някакъв замисъл под това, което ми казва... каза че ще поговорим доста сериозно като се прибере от море
Но просто някак си не мога да обещая на някого да съм с него завинаги... та аз съм на 15 и живота е пред мен.. кой знае още колко жаби ще целуна.. Казах му че така като му обещая.. някак си.. тръпката ще се изгуби.. аз като знам че ще съм завинаги с един човек.. тва ще ме обсебва... ще ни кара да си изневеряваме...
доста крайни думи ...
еми изчакай да се върне от морето и поговорете, иначе може да не иска да те изгуби по няк'ъв начин и за т'ва да те пита така. Друг е въпроса дали ти искаш да си 'завинаги заедно' с него.. ?
"Каза ми още че ще ми се наложи да взимам мн важно решение което рядко 15-годишните взимат.. аз съм на 15той е на 19 ... не искаше да ми каже нищо повече по телефона.."
няма к'во друго да направиш, освен да изчакаш да се върне и да поговорите
![]()
~!1912!~
слушай сега, на 15 си и целия живот е пред теб, още ти е доста рано да се обвързваш с някой за "цял живот" така че и за двама ви е по добре да се разделите, а и щом от сега ревнува си представи какво ще е за в бъдеще, ревноста е най отвратителното нещо и винаги убива увствата на този който е ревнуван, изпитвал съм го на гърба си да ме ревнуват от продавачката, от комшийката и от дърветата в парка, така че хубаво си помисли какво да му кажеш следващия път![]()
durto magre
Е, той защо не ти се е обадил?
Цяла седмица "ходел без глава", ама наистина без, че не се сетих да ти се обади, да те попита къде си, какво правиш.
Пък това е много странно той наистина ли вярва, че е възможно да сте "завинаги заедно". Изчакай го, поговорете си, обаче ако ти се види прекалено фанатизиран в идеята да му обещаеш "завинаги да сте заедно" - зарежи го (препоръка)
spoko dete,obe6tai mupuk ako ne go obi4a6 sled vreme,ni6to dori i ob6tanieto nqma da te spre da go zareje6
![]()
![]()
bz se
sega naistina-az su6to bqh ob6tala ne6to podobno,no moqta istoriq be6e po-razli4na...az bqh malka-moje bi kolkoto tebe,a toi be6e s 11 god po-golqm.qsno be6e 4e ni6to ne moje da ima v tozi moment mejdu nas.ni6to osven liubov,koqto 6tqhme da "izjivqvame sled vreme kogato porasna"
i toi naistina me 4aka6e,az naistina imah golqmi 4uvstva ...be6e me nakaral da obe6taq 4e kogato porasna i stana 17-18 po-samostoqltelna nqma da go zabravqi da si hvana "nqkoi piklio" kolkoto mene ....e i kakvo-obe6tah mu....pove4e ot godina se vurtqhme v toq krug na obe6taniq,na negovata revnost kum men kogato me vide6e dori samo da si govorq s nqkoi drug...makar 4e daje s nego nqmahme vruizka,dori i 1 celuvka ne se be6e slu4ila mejdu nas...e da 4uvstvata gi ima6e,i kakvo?!?s vremeto nz kak no ne6ttata za men se promeniha i az prosto spqrh da se durja taka s nego,dori go otbqgvah...i sega naistina sum s "piklio kolkoto mene" i stoq piklio sum ve4e dosta pove4e ot godina i se 4uvstvam mn dobre,vupreki 4e ne e "golqmiq samostoqtelen vlasten batko",vupreki 4e bqh obe6tala da sum s toq batko"zavinagi"...prosto kogato 4uvstvata sled vreme iz4eznat(ako tova stane) i ti ne iska6 da si ve4e s nego,povqrvai mi i da si obe6tala ,tova nikak nqma da ti popre4i,pone taka stana pri men
![]()
Грешно е да се поставят ултиматуми, защото в един момент дори и неговите чувства могат да се изпарят, да не те обича.Не бива така да се говори, защото това "завинаги заедно" е доста време.Никой не може да каже какви ще са нещата.Това е много грешно, което прави, защото може да те загуби.Какво?Ако не му кажеш, че ще си винаги с него, той ще те зареже?Отвратително.Не му позволявай да прави такива неща и да поставя, каквито си иска той условия.
поговорете с твоя приятел и ако наистина държи да сте заедно още дълго, му покажи че не ти е приятно да ти поставят подобни ултиматуми. Никой не може да гарантира какво ще стане и как ще се стекат нещата за него след известно време, така че е малко според мен тъпо да иска от теб да вземеш такова решение. И не защото си на 15 и не можеш, ами защото просто е излишно и ще натовари по някакъв начин връзката ви.
SMILE FOR ME NOW
Прекалено малка си, за да даваш такива обещания. Може би приятеля ти наистика иска да сте завинаги заедно, да се ожените и да си народите цял футболен отбор хлапета, но на теб ти е още рано. Ако те обича, ще те чака и няма да те пришпорва, нито пък да те кара да обещаваш нещо, което може и да не изпълниш. За 3-4 години се случват много много неща. Дори не се знае, дали той няма да е този, който да си промени желанията. Наслаждавайте се на любовта си и не се загърбвайте с такива крайни изказвания като : "Ще бъдем завинаги заедно"
Не е ли доста рано да си давате такива сериозни обещания? Ако му кажеш да, ще се чувстваш задължена да си с него. И какво става, ако вече не го обичаш, оставаш с него по задължение. А какво ще стане, ако той не те обича вече, ще останеш излъгана. Ти си прекалено млада, за да даваш едно толкова сериозно обещание.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
О, толкова добре те разбирам...Имам абсолютно същия проблем и се чудя как да зарежа приятеля си....Не мисля, че съм готова за такава сериозна връзка.Аз съм на 14, а той на 20...И все ми говори, че иска да сме завинаги заедно и също поиска от мен да му обещая, че няма да го оставя заради друг...За някакви свадби и за деца ми говори...какъв цвят съм искала да е спалнята, къде ще ни е медения мсец, след 10 години к'во щяло да бъде...Откачам, на мога да го търпя....И не знам как да го разкарам..
П.П.:А като си помисля в началото колко мн го харесвах и колко влюбена бях....![]()
"Ich kann mir mein ganzes Leben mit dir vorstellen..." .....
За пореден път в една такава връзка си проличава колко голямо значение има възрастта. Рано или късно момчето започва да мисли за по-сериозна връзка, а момичето (в повечето случаи все още дете) не е готово.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!