На моя приятел нещо му стана... по принцип се караме много.. най- редовно.. но отношенията ни общо взето не са чак толкова лоши...
Преди 2 седмици се скарахме мн сериозно разбира се за глупост..
и аз заминах на село... 1 седмица ме нямаше... прибрах се писахме си и изведнъж нещо му стана.. писахме в скайп.. каза че адски мн е почнал да ревнува.. цяла седмица ходел като без глава и бил се побъркал.. че не знае къде съм и какво правя.. такова чудо до сега не се беше случвало.. той никога не е показвал че съм му толко близка и че ме ревнува.. въпреки че нещата между нас са сериозни на пръв поглед...
и след този чат той замина на море.. не можахме да се видим.. започна да се държи странно .. да ми казва по телефона, че иска да сме завинаги заедно и не иска никога да късаме.. но го каза съвсем сериозно.. не като повечето момчета които си говорят на вятъра.. каза ми да реша дали искам да съм с него завинаги или ще скъсаме... доста труден избор.. по принцип не ми поставя такива ултиматуми.. но ми се стори доста сериозен в думите си... от страни звучи смешно "завинаги заедно" .. но си бяхме говорили веднъж че като навърша 18 е мислил да живеем заедно.. Каза ми още че ще ми се наложи да взимам мн важно решение което рядко 15-годишните взимат.. аз съм на 15 той е на 19 ... не искаше да ми каже нищо повече по телефона..
помислих че се подиграва с мен като ми говори по този начин, защото никога не е бил толкова сериозен... или има някакъв замисъл под това, което ми казва... каза че ще поговорим доста сериозно като се прибере от море
Но просто някак си не мога да обещая на някого да съм с него завинаги... та аз съм на 15 и живота е пред мен.. кой знае още колко жаби ще целуна.. Казах му че така като му обещая.. някак си.. тръпката ще се изгуби.. аз като знам че ще съм завинаги с един човек.. тва ще ме обсебва... ще ни кара да си изневеряваме...
доста крайни думи ...