.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Объркан съм .... какво да направя

Слу4ката е следната .... Ходиме от по4ти 5 месеца и преди няколко дни тя отиде с родителите й до някакви техни приятели в друг град и се върнаха. До тук добре оба4е днеска ми каза 4е с тях са взели и детето(мом4е) на приятелите им и щяло да остане 1 седмица в тях. Една обща приятелка ми прати какво са си писали с моето гадже и според думите на мойта мом4ето "ставало". Одеве като тръгнах да й пиша в скайп и я питам "къде си, защо не пишеш" тя ми каза еми немога сега гледаме филм"...
    Знам 4е по принцип съм ревнив оба4е това направо ме разби ...
    Де да знам искам съвет или нещо такова, незнам какво да правя, твърде ревнив ли сам...уффф много съм объркан дайте мнения моля

Guest
    Хайде сега, спокойно.
    Дишай, с диафрагмата.

Не знам дали си прекалено ревнив, не знам дали това, което приятелката ти го е пратила е истина. Но няма какво да направиш.
    Това не е случайно момче от улицата, с което гледат филм у тях, за да й кажеш нещо. Той е на гости, нормално е да му обръща внимание.

Каквото ти е писано

Град
    in ur dreams
    Да, ревнив си, но това е нормално, никой човек не иска да загуби любимия/та си. Моя съвет е да я оставиш да "подиша", ако те обича няма да направи нищо, с онзи се дръж на ниво, няма да скачаш да го биеш я! . Щом е с теб е логично да те обича и да не иска да те нарани. Успокой топката,не се дразни, само си вредиш така

Guest
    hahaha sladur kakva e tazi rebvnost koqto prioqvqva6 spoko te gledat samo 1 film za boga ni6to pove4e ta vie ste zaedno a 6tom e taka zna4i te obi4a kakto mackata be napisala malko po gore gost i e tq trqbva da mu ob1rne vnimanie pusni q malko na svoboda moje bi e imala pri4ina poradi koqto v tozi moment da se e 4uvstvata nervno i za tova da ti e otg malko po agresivno moje bi za6toto kogato sa iskali da gledat film ti si gi prek1snal i tq se e izdraznila ot fakta 4e q t1rsi v neudoben moment za koeto ne si vinoven ti poneje ti ne si znae6 4e 6te gledat film ta ne se pritesnqvai radvai se na jivota i ne obr16tay vnimanie na drebolii ne b1di tolkova revniv za6toto revnosta moje samo i edinstveno da ti navredi celuvkiiiii i uspeh

Guest
    абе филм филм ама докато гледат какви работи им минават през главите ...
    споко човече, ако те обича си е само твоя, иначе ще си намериш нова, не е лесно ама такъв е живота

Спокойно, приятелката ти не ти е дала никакъв повод за ревност. Не се притеснявай излишно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

това, че е казала "той става" и са гледали филм заедно, не означава по никакъв начин, че с връзката ви е свършено. Не си създавай излишни главоболия
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Пловдив
    поредно изпитание на слабият пол.Бъди мъж и бъде спокоен

Мега фен Аватара на koalka
    И аз бих се притеснила, защото различно човек разбира фразата:"еми става" и "сега гледаме филм".Все едно не може да отдели малко време за него, защото е заета с ония.

Супер фен
    bydi samostoqtelen izlizai s priqteli i mom4eta i momi4eta sloji si dont disturb v skype sama 6te si doide

Супер фен Аватара на rakiQ
    споко дишай дълбоко!

Guest
    pre4ukai go

Guest
    pre4ukai go

Остави ревността... ако направиш нещо може да разрушиш връзката си !! ВЯрвАй и ... ако се съмняваш я питай там кво правят едно-др.... той нали си тръгва скоро има ли значение .......
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

Супер фен Аватара на rakiQ
    Не се ревнувайте а се редувайтеееее!

Nali znaesh-pusni q na svoboda, a tq ako te obicha shte se vyrne..spored men, nqma koi znae kakav povod za trevoga..makar che naistina si zavisi ot glednata tochka i ne poznavam momicheto, za da znam kakvo e imala predvid s frazata ,,Stava".No vse pak, tq e s teb..i ako iskashe da pravi neshto s nqkoi, prosto ti nqmashe i da razberesh za sashtestvuvaneto na tozi ,,nqkoi".ne e li taka?
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Spored men se qdosvash za nishto.Kakvo losho ima v tova,4e e kazala 4e mom4eto stava?Nishto No razbira se ako ne e pravila i drugo s nego,koeto ne mi se vqrva.Naistina si prekaleno revniv.Uspokoi se!Ako iskash da si po-siguren v neq prosto pogovorete.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ako se pritesnqva6 za ne6to sedni i pogovori s neq da si izqsnite ne6tata ne se qdosvai za ne6ta z akoito ne si sig
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си