.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Мюсли???

Мюсли???

Искам да ви питам това чудо - мюслито какво е всъщност.Някъде бях чела че като си на диета можеш да ядеш мюсли... Това вярно ли е?
    Днес си купих и има някъкъв странен вкус но горе - доло ми харесва.Понеже сега съм на диета и затова питам
    10х
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ааа доколкото знам не би трябвало да се продава готово мюсли.
    Или гнусли както го наричам аз.
    Можеш да си направиш вкъщи.
    Всъщност гнуслито представлява смес от някакви ядки(овесени, слънчоглед, бъдеми...), може и повече от един вид + плодове(банани, ябълки, ягоди...) + мед(по избор) + мляко(кисело или прясно).
    Това е което знам.
    Незнам дали е правилно.
    - Всички авто-части на едно място!

а това каде съм чула че се яде при диети вярно ли е
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Мюсли се продават навсякъде. Това е висококалорична храна, съставена от овесени ядки, сухи плодове, бадеми, лешници, фастъци, шоколад, според зависи какви си си купила. Аз лично не бих ти препоръчала да ги ядеш при диета, защото няма да отслабнеш от тях. Те се ядат от спортисти и от хора, на които им е нужна енергия. Ако спортуваш, добре, но ако разчиташ само на диетата, за да отслабнеш, изобщо не си помисляй за мюсли. Иначе са полезни. На мен не са ми особено вкусни, но някои хора ги харесват. Брат ми си ги прави с изтискан портокалов сок. Оставя ги за час-два и като се върне от тренировка ги яде. Тогава са омекнали и набъбнали. Май така са по-вкусни

малее мн 10х хораа

Ниго
    Guest
    Мюслито са жив ташак. Пълни са със захари от сушениете плодове. Отделно фибрите от тях предизвикват рак на дебелото черво.

Изобщо за къв се напъвате да ядете овес? Да не сте коне? Тревопасните нямат проблеми да ядат трици и фибри в големи количества, понеже в стомасите им живеят колнии от бактерии, които преобразуват фибрите в протеин. Човека не може да усвоява фибрите. В малки количества от плодове и зеленчуци са полезни. В големи от овес и трици са жив ташак.

Trowell H C. Fibre and irritable bowels. Br Med J . 1974; 3: 44.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Отделно фибрите от тях предизвикват рак на дебелото черво.

за да стане това тя трябва да яде по половин килограм мюсли на ден

този път и ти се изказа...

Ниго
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina

Прочете ли Trowell H C. Fibre and irritable bowels. Br Med J . 1974; 3: 44. та говориш?
    С увеличаването приема на фибри раковите заболявания се увеличават главоломно и в момента са причина номер 1 за преждевременна смъртв САЩ като изпревариха заболяванията на сърдечно съдовата система.

И айде не дей да ми обясняваш колко трябва да яде, понеже всеки организъм е уникален.
    Изобщо не си заслужават да се ядат.

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina

hihihiihhi......

bezimenkata
    Guest
    az pak mnogo mnogo obi4am musli i sam 4ela mn mn hubavi neshta za tqh i do kolkoto znam sa mn polezni

Muslito e smes ot zarneni hrani i citrosovi plodove
    pri dieta dam moje estestveno
    vzemi si FITNES s citrusi super e
    muslito e to4no za dieti moje da se konsumira s mlqko ( kiselo,prqsno)
    no ti prepora4vam i soevite hrani
    YSPEH
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Град
    Whatever
    Доколкото знам ако искаш да отслабваш мюслито не е добър вариянт,брат ми го яде при няква диета,за да качва кила и да става як,така че...
    It's like you're a drug,
    It's like you're a demon I can't face down

It's like I can't breathe,It's like I can't see anything
    Nothing but you,I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от An4eSsS__
    малее мн 10х хораа
    нека сметнем темата за приключена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си