Искам да ви питам това чудо - мюслито какво е всъщност.Някъде бях чела че като си на диета можеш да ядеш мюсли... Това вярно ли е?
Днес си купих и има някъкъв странен вкус но горе - доло ми харесва.Понеже сега съм на диета и затова питам
10х
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Ааа доколкото знам не би трябвало да се продава готово мюсли.
Или гнусли както го наричам аз.
Можеш да си направиш вкъщи.
Всъщност гнуслито представлява смес от някакви ядки(овесени, слънчоглед, бъдеми...), може и повече от един вид + плодове(банани, ябълки, ягоди...) + мед(по избор) + мляко(кисело или прясно).
Това е което знам.
Незнам дали е правилно.
а това каде съм чула че се яде при диети вярно ли е![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Мюсли се продават навсякъде. Това е висококалорична храна, съставена от овесени ядки, сухи плодове, бадеми, лешници, фастъци, шоколад, според зависи какви си си купила. Аз лично не бих ти препоръчала да ги ядеш при диета, защото няма да отслабнеш от тях. Те се ядат от спортисти и от хора, на които им е нужна енергия. Ако спортуваш, добре, но ако разчиташ само на диетата, за да отслабнеш, изобщо не си помисляй за мюсли. Иначе са полезни. На мен не са ми особено вкусни, но някои хора ги харесват. Брат ми си ги прави с изтискан портокалов сок. Оставя ги за час-два и като се върне от тренировка ги яде. Тогава са омекнали и набъбнали. Май така са по-вкусни![]()
малее мн 10х хораа![]()
Мюслито са жив ташак. Пълни са със захари от сушениете плодове. Отделно фибрите от тях предизвикват рак на дебелото черво.
Изобщо за къв се напъвате да ядете овес? Да не сте коне? Тревопасните нямат проблеми да ядат трици и фибри в големи количества, понеже в стомасите им живеят колнии от бактерии, които преобразуват фибрите в протеин. Човека не може да усвоява фибрите. В малки количества от плодове и зеленчуци са полезни. В големи от овес и трици са жив ташак.
Trowell H C. Fibre and irritable bowels. Br Med J . 1974; 3: 44.
Първоначално написано от Ниго
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за да стане това тя трябва да яде по половин килограм мюсли на ден![]()
този път и ти се изказа...
Прочете ли Trowell H C. Fibre and irritable bowels. Br Med J . 1974; 3: 44. та говориш?Първоначално написано от Deus ex machina
С увеличаването приема на фибри раковите заболявания се увеличават главоломно и в момента са причина номер 1 за преждевременна смъртв САЩ като изпревариха заболяванията на сърдечно съдовата система.
И айде не дей да ми обясняваш колко трябва да яде, понеже всеки организъм е уникален.
Изобщо не си заслужават да се ядат.
az pak mnogo mnogo obi4am musli i sam 4ela mn mn hubavi neshta za tqh i do kolkoto znam sa mn polezni
Muslito e smes ot zarneni hrani i citrosovi plodove
pri dieta dam moje estestveno
vzemi si FITNES s citrusi super e
muslito e to4no za dieti moje da se konsumira s mlqko ( kiselo,prqsno)
no ti prepora4vam i soevite hrani
YSPEH![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Доколкото знам ако искаш да отслабваш мюслито не е добър вариянт,брат ми го яде при няква диета,за да качва кила и да става як,така че...![]()
It's like you're a drug,
It's like you're a demon I can't face down
It's like I can't breathe,It's like I can't see anything
Nothing but you,I'm addicted to you...
нека сметнем темата за приключенаПървоначално написано от An4eSsS__
![]()