.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Боли я...

vladkas
    Guest

Боли я...

така да попитам с приятлката ми правим секс от 1год. нз колко точно пъти сме го правили но не е много често аз съм и първият така 4е може и от това нещо да е. отна4ало гокато го вкарам е малко трудно но после е едобре и след време по4ва да я боли и осе6там как вътре се свива и ме стяга мойе ли това не6то да я боли и какво е???

Възможно е да е суха и да я боли. Това може да доведе и до това свиване, което ти усещаш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

moje bi ne si q vyzbudil dostatychno ...
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Пробвайте да използвате овлажнител... Като за начало в презервативите "СПОРТЕКС" има пликче лубрикант с което може да проверите дали нещата се получават без болка
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Guest
    za bolkata pri vlizane..tva zna4i 4e prosto ne e dostata4no vazbudena po dalgata lubovna igra 6te pomogne...i zapo4vaite samo ako se napalno siguren 4e e dostata4no vlajna a tova deto posle use6ta6 4e se sviva,moje bi ozna4ava,4e ot nepriqtno use6tane na bolkata i takaneto vyzbudata i savsem iz4ezva badi po nejen i taka i tq 6te se otpusne :P useoh

всичко се крие в нежността.....предразположи я ,всичко може да идва от това че тя е напрегната и мускулите и не са отпуснати...така че се погрижи да се чувства добре
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    По-дългата любовна игра според мен ще помогне да не я боли ..
    Наистина може да е суха, за да я боли ...
    Другият вариант е да си е лепнала някоя инфекция тогава пак има болка .. ,ако с допълнителна лубриканти и удължаване на любовната игра болката остане, нека посети гинеколог
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    По-дългата любовна игра според мен ще помогне да не я боли ..
    Наистина може да е суха, за да я боли ...
    Другият вариант е да си е лепнала някоя инфекция тогава пак има болка .. ,ако с допълнителна лубриканти и удължаване на любовната игра болката остане, нека посети гинеколог

+ 1

Нещо не и харесва на момичето какво да ти кажа

Супер фен Аватара на rakiQ
    леко да не се заклещите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си