.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Moderated:няма причина а ревнувам...

Имам нужда от малко съвет, защото ще се побъркам. С приятелката ми сме заедно вече 2 месеца и 1 седмица и тя си замина края на училището в нейния град за през лятото и не се виждахме близо 1 месец, но си говорехме всеки ден по няколко часа (безплатни карти) и преди няколко дни бях при нея и беше всичко перфектно. Наистина държим един на друг много, обичаме се много, не искам да се разделяме, нито и тя. Не ми дава никакви признаци за изневери, но тук таме някой път се базикаме с момчета и момичета един друг, но от проста шега аз взех наистина да си го мисля. Страх ме е да не направи някоя глупост, макар и да ми показва, че няма да го направи - но знам ли. Другото, което е - от както се прибрах в моя град (тя също е от тук, но лятото заминава там за през ваканцията) започнаха да понамаляват разговорите. Държи си се съвсем нормално, напълно нормално бих казал, но си говорим много по малко през последните 2 дена и това много ме обърква. Не спи сама в нейната стая, а с роднина и вечер не можем да си говорим, но каза, че до няколко дни ще си е сама пак и ще можем да си говорим. Не знам защо си мисля такива работи, като на пръв поглед всичко изглежда съвсем нормално, но нещо от вътре ме "гризе", а когато е така значи нещо наистина не е наред..моля малко за съвети и коментари

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
    7 точка от правилника!

Guest
    PARANOIK or ПАРАНОИК

оф, защо просто не повярваш на приятелката си и да оставиш нещата да си бъдат идеални между вас? Щом е казала, че няма да ти изневери и го е показвала многократно, какво има да се притесняваш; колкото до разговорите, ти също едва ли би говорил часове с нея ако в стаята ти има външен човек. Нали си казвате неща, които никой друг не би трябвало да чуе. Айде стига си параноясвал и си се обичайте
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Пловдив
    Спокойно и тя си мисли същото

Guest
    Да, наистина параноик.
    Просто има такива хора, на които всичко като им е добре и все си намират за нещо да се оплачат, да се притесняват....

Спокойно!
    Тя скоро се прибира.
    Пак ще сте заедно.
    Пък и тези телефонни разговори са доста изнервящи!

Guest
    Прави сте наистина, само си въобразявам някои неща. Благодаря ви

Що ли всички сте като "гост".... без коментар... айде да не издавам..
    А относно новото поколения след 91/92 набор.. с право се притеснява човека... много големи разбирачи стаанхте.. ама кат ви дойде на гъза почвате с тъпите си теми и вие.. пффф

Относно темата - понякога стават тъпи съвпаденуя, споко. А щом ти го е показвала и й имаш вяра не бързай да вадиш заключения още от сега
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Прави сте наистина, само си въобразявам някои неща. Благодаря ви
    ахх това не го видях добре дано са ти помогнали достатъчно.. таа смятам темата за приключена..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си