.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ....

Guest

Помощ....

Neznam dali I e mqstoto na tazi tema tuk oba4e iskam da spodelq ina4e shte se pobarkam. Zna4i imam sestra koqto e na 13 I ve4e nemoga da q tarpq razbirae li tolkova e gadna 4e nqma kade ve4e nito q obi4am nio pak q mrazq za men tq ne mi e ve4e sestra kak bihte se po4ustvali ako sestra vi koqo e tri godini po malka ot vas vi pravi na nishto pred drugite hora I vi psuva awe napravo ujas olkova mnogo mi e gadno I pla4a o dva 4asa ve4e Nai loshoto oba4e e 4e neznam kak uspqva I kakvo pravi ma mama I tati shtom im kaje dumi4ka I te vsi4ko I ogajda men imam 4ustvoto 4e neme obi4at I vse na men se kara I vse men nakazvat ta az mislih mislih I reshih da si sabera neshat I da ida v baba mi oba4e sestra mi kat kaza 4e tq she hodi ta tq nqma az I kat se po4na edin skandal s nashte I sega na van vali az nemoga da ida do baba moita sestra nekade oide v druga staq a I nashta vikaha vikaha po men I se sedqt I gledat tv molq vi kajete mi kakvo da pravq nz daite savet pls nemi se jivee ve4e kazvam vi 4estno

Град
    София
    Какво по-точно е направила сестра ти?Май нещо си внушаваш

Райди, плашиш ме.. Ще земе да те послуша
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Supremacy`Girl

Райди, плашиш ме.. Ще земе да те послуша
    Това е целта...

Love your kids? Proove it by beating them.

-Maddox. :P
    Плс, кажи, че се ебаваш
    На който му се убива време...

абе, верно й хвърли един кютек да се осъзнае. ти си каката, трябва да те слуша. не я оставяй да ти се качва на главата!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си