- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само аз ли?
Така ...напоследък започвам да срещам над път и през път скейтъри(е освен тях емота,скинари и некви други животни).Няма нищо против тях /имам предвид скейтърите/особено тези,които сериозно се занимават със спорта ,а не само за да печелят симпатии.Но въпреки 'сичките глупости ,които наговорих/написах/ да попитам в тази спомата държава няма ли някой ,който забоа да кара тротинетка/може да ви се струва адски смешно,но в други държави има дори състезания и не му викат с кат тука тротинетка(баси тъпото) ,ами scooter,което в бг има съвсем друг смисъл ,но невърмайнд/Живея във Вярно голям град,търся ослъшвам се,но така и не намерих някой ,който да си пада по този така наречен спорт ,а камо ли да го практикува.Ако случайно тук се намери някой ,който се е занимавал се занимава или има такива намерения ,или просто иска да сподели нещо с което не е съгласен по темата да пише.
брях...наскоро се чудих дали има такъв спорт...явно имаи мен ме съмнява да има такива в България или ако има те ще са много малко..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами едва ли поради факта ,че съм момичеПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
А ти нали се сещаш че може да си е "оставил" скайпа в темите за това? Какво и едва ли би го отказал на някой, стига да му го поиска.
Само не разбрах защо му е голяма тротинетка
.Първоначално написано от TheNightRider
Познатоо... даже си имах една жълтичкаМного й се радвах ама някъде си я загубих..
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Йоооолл...аз имам тортинетка беее![]()
... 4 за 5 клас си продадох учебниците /не ги дадох на брачед микакто правех до ся
/ само и само да си купя тротинетка
![]()
![]()
бръмках си тука ала бала.....ама улиците в Бс са под сякфа критика иии.....зае*ах я на село
...но иначе още си я пуцамм
![]()
ама никой не се зарибява и се търкалям самичка насам натам
![]()
![]()
![]()
![]()
ай ем лапи![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз никога не съм имал, ама се възползвах от тези на другарчетатаЯкичко си е, какво :>>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
и аз си имам ама понеже ми е някфа малкамн съм смешна с нея
а пък колкко якета и гуменки съм дънила с нея понеже нямам навика да използвам "спирачката " отззаде
![]()
![]()