.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    scooter'4e
    Guest

Само аз ли?

Така ...напоследък започвам да срещам над път и през път скейтъри(е освен тях емота,скинари и некви други животни).Няма нищо против тях /имам предвид скейтърите/особено тези,които сериозно се занимават със спорта ,а не само за да печелят симпатии.Но въпреки 'сичките глупости ,които наговорих/написах/ да попитам в тази спомата държава няма ли някой ,който забоа да кара тротинетка/може да ви се струва адски смешно,но в други държави има дори състезания и не му викат с кат тука тротинетка(баси тъпото) ,ами scooter,което в бг има съвсем друг смисъл ,но невърмайнд/Живея във Вярно голям град,търся ослъшвам се,но така и не намерих някой ,който да си пада по този така наречен спорт ,а камо ли да го практикува.Ако случайно тук се намери някой ,който се е занимавал се занимава или има такива намерения ,или просто иска да сподели нещо с което не е съгласен по темата да пише.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    брях...наскоро се чудих дали има такъв спорт...явно има и мен ме съмнява да има такива в България или ако има те ще са много малко..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    аа добрите стари тротинетки.. то те не са ли много мънички.Наскоро пробвах на братовчед ми тротинетката, но нали е малък и тя е няква нисичка и после кръста аууу иначе е добра идея, някога беше много модерно
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Познавам един пич ,който кара (освен ако не си ти)
    Ами едва ли поради факта ,че съм момиче

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Като бях малък много се кефех на тротинетките... :Р

Skype - bloodstained___ - автора да ме адне да му кажа някои тънкости с тротинетките. :Р
    нали се сещаш, че сега секи, който иска може да те адне
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    А ти нали се сещаш че може да си е "оставил" скайпа в темите за това? Какво и едва ли би го отказал на някой, стига да му го поиска.
    Само не разбрах защо му е голяма тротинетка

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Като бях малък много се кефех на тротинетките... :Р
    .
    Познатоо... даже си имах една жълтичка Много й се радвах ама някъде си я загубих..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Йоооолл...аз имам тортинетка беее ... 4 за 5 клас си продадох учебниците /не ги дадох на брачед микакто правех до ся / само и само да си купя тротинетка бръмках си тука ала бала.....ама улиците в Бс са под сякфа критика иии.....зае*ах я на село ...но иначе още си я пуцамм ама никой не се зарибява и се търкалям самичка насам натам

ай ем лапи
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз никога не съм имал, ама се възползвах от тези на другарчетата Якичко си е, какво :>>
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    и аз си имам ама понеже ми е някфа малка мн съм смешна с нея а пък колкко якета и гуменки съм дънила с нея понеже нямам навика да използвам "спирачката " отззаде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си