- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам ?
Виждам се с едно момиче, целуваме се... има чуства към мен, но не иска да си станем гаджета ? Казва, че не е готова ? Как да постъпя ?
Какво значи "гаджета"?
Излизате, гушкате се, целувате се - според моите представи сте гаджета!
П.П:Ти да не би да си я питал/а :"Искаш ли да станем гаджета?"?
епа може да е само флирт....не я карай на сила само това мога да ти кажаПървоначално написано от Анонимко
хаха кажи: "Ае ма ,ще хоим ли или нема да ходим" хахахаах![]()
![]()
†·٠°◦Да жИвЕе КамАСуТрА~ОрГияТа Свята•◦°٠†
За НиКоЙ нЕ Ме ГрЕе,За нИкОй нЕ ме ЕбЕ,аЗ сЪм прОсТо КУЧКА и тО бЕз СъРцЕ!!!
Oxajvai q pravi i komplimenti govori i milo i tka ... a i ne razbiram sled kato ima 4uvstva bi trqbvalo da iska da hodite![]()
Тва да питаш "Искаш ли да сме гаджета?" е супер старомодно и тъпо, или има нещо, или няма. Щом се гушкате и целувате, за мен тва значи, че ходиде. Аз ма първата среща с приятеля ми, мн му се смях кат ме пита "И кво прайм, ходим ли или не щеш?"![]()
![]()
![]()
Тя може да не знае, че сте гаджета, но вие всъщност стеТакаче дишай спокойно
А и това да я питаш директно е наистина старомодно...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Извини ме само за малко....ПАХАХХАУАХУАХХАУАА ХУХАХАХУАУАХХАУХА...
То да не ви трябва удостоверение от нотариус бе ? о.О
Целувате се,преръщете се,обича те..другия условия за 'гадже' няма.
(бдв,може да я е срам от тебе и затва да не иска да е публично..единствения логичен отговор o.0)
ПП: Ще цитирам един пич 'Това е единствения форум в който като влизам се напикавам от смях'![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
В скоро време не бях чел по-тъпо нещо.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Добре, айде ти да си ми гадже, само дето да незнаеш, че си ми.![]()
Винаги съм се чудила какво означава това, като някой каже, че не е готов за връзка?Ако не е готова, просто не те целува.То вие все едно сте гаджета.Или не иска да се обвързва сериозно, или има някой друг, когото също харесва.
пФфф щом се гушкате, целувате и т.н защо си мислиш, че не сте гаждета?
Ти какво да не си и треснал в1проса, както по-нагоре видях : Искаш ли да си станем гаджета... а какво е да не си готов да си фанеш гадже ?
Дай отговори на тея в1проси и ти давам аз на твоя... xhxhxxh
не я притискай радвай се че и целувки и прегръдки има..всичко с времето си
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Кфо значи да я накараш?? тя ако не иска няма да тръъгне с теб и трябва да се примириш с това....![]()
abe bratle....s izvinenie tfa sa si chisto kurvenski nomera kfo e tfa celuvate se gushkate se a ne ste gadjeta shtoto ne iskala....gram logika nqma...otivash pri neq kazvash i zaedno ili ne i tfa ako kaje ne znachi NE....ako kaje da chstito togava.....are izqvi se malko kato muj....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Анонимко
Виновна ли съм, че не усещаш тънката ми ирония?![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Що пък да не може? Братовчедка ми има гадже, обаче той не знае![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
точно такаПървоначално написано от MajeStic
![]()
~!1912!~
Защо път трябва да си ставате гажета? Така не ви ли е добре? Мене ако питаш така си е по-добре. Хем се целувате хем сте слободни и можете да си правите всичко. Просто перфектно.
abe ti prosto q zareji tq ako q interesuvash kato kuche shte se vurne pri teb![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!