.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    babyy
    Guest

1 месец вече, а подарък ?

Taka de sled nqkolko dni 6te pravim edin mesec s moq, oba4e neznam kakvo da mu vzema.. znam 4e e tup vupros , za6toto az trqbva da si znaq moq priqtel, no prosto.. do sega samo se ebavah s mom4etata i nqmah seriozna vruzka , ta neznam kakvo da mu vzema...

Не е нужно да му взимаш подарък.Правите само един месец.Ами ако ти му купиш нещо,а той дори и не се е сетил ? Според мен няма смисъл да се "празнува" и да си подарявате разни неща преди да направите три месеца.
    Но ако държиш да му купиш нещо,можеш да се поразровиш малко из форума - има вече много такива теми.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на rakiQ
    дааааа
    ако на всеки месец му копувам нешо я че фалирам
    нишо не му копувам аз

Град
    плД рулЗззззЗзз
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не е нужно да му взимаш подарък.Правите само един месец.Ами ако ти му купиш нещо,а той дори и не се е сетил ? Според мен няма смисъл да се "празнува" и да си подарявате разни неща преди да направите три месеца.
    Но ако държиш да му купиш нещо,можеш да се поразровиш малко из форума - има вече много такива теми.
    и аз сам на тфа мнение

ako naistina durji6 da mu vzeme6 ne6to, ne mu kupuvai golqm podaruk, a ne6to sladko i malko, koeto da mu napomnq za tebe. Kakto ti kaza, ti go poznava6 nai-dobre i sama si re6i. No vse pak nedei pravi skupi podaruci, 6otto kakto kazaha po-gore, toi moje dori da ne se e setil, a i 1 mesec ne e tolkova mnogo vreme.
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хах, на мен ми звучи тъпо да правиш подарък на гаджето си още на първият месец .. Според мен най-подходящо е това да стане, ако връзката ви стане по-сериозна(т.е едва на шестият месец), на някакви по-кръгли ... не годишнини, но нз как се казва Такаче изобщо според мен няма нужда от подарък..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на koalka
    На всеки месец ли мислиш да му подаряваш нещо?
    По-добре му напиши нещо от сърце, дай му нещо твое.

Guest
    Баси якото! В една по-предна тема бях писал, че скоро ще почнете да си подарявате за всяка седмица! Явно съм на път да позная !!!!!!!!!!!!!

Град
    София/Пловдив
    Ама сте и вие. Аз за първия месец с моята приятелка за 3 месеца ще и взема сребърно колие
    There is no point to fear the yesterday,
    There is no point to hope for tomorrow,
    There is point to live for the moment

Не е нужно за един месец да му подаряваш нещо според мен.

moita priqtelka o6te ni6to ne mi e podarila, a si 4akam edin na6iinik, edna vuzglavnica i neska ot edna tema v foruma mi doide ideqta da mi podari ne6to ot neinoto belio

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хахах... гаджето на сестра ми за първият им месец й подари огромно плюшено куче, което заема половината легло. Преди няколко седмици правиха 3 години и той й подари само един букет с рози. Вижаш ли докъде водят подаръците за всеки месец?

Nedei po dobre nishto..CooL^GirL^^^ e prava..chakai da stane seriozna rabotata i togava shte si reshish..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Guest
    С моята приятелка сме 2 месеца заедно и винаги и прави подаръчета, малки но от сърце. Не трябва да има празник или събитие за да подаряваш нещо. Понякога просто покажи, че значиш много за него/нея и ще видиш, че няма да има по голям подарък от това

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не подарявай нищо. Бъди дама. Остави той да е инициативен. Ако му подариш нещо, а той не се е сетил ще ти стане кофти и ще нараниш самолюбието му. Аз подарък направих на моя на 2-рата годишнина. На 1-вата нямаше как(беше в казармата). Преди това на 3,6 месеца си излизахме на ресторант и хапвахме. Хем е празник, хем...........никой не се чувства неудобно, защото всеки си плащаше. След месец ще правим 3 години. Направо се чудя какво да измислим като прекарване, а не като подарък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си