.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: One Tree Hill

Hybrid View

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    най-добрия сериал

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Здравейте феновее аз също много харесвам сериалчето И за да не правя нова тема реших да ви попитам,дали някой случайно знае дали актьорите имат профили в myspace и може ли да ми ги кажете мерси много
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Цитирай Първоначално написано от nanyy
    Здравейте феновее аз също много харесвам сериалчето И за да не правя нова тема реших да ви попитам,дали някой случайно знае дали актьорите имат профили в myspace и може ли да ми ги кажете мерси много
    Хилъри има - http://www.myspace.com/othpeyton, но се води, че е на Пейтън. Мисля, че самата Хилъри си го поддържа.

Колкото до сериала - много ми харесва, макар че започнаха адски много да го развалят. Пети и шести сезон не бяха нужни, важно е не количеството, а качеството, нали така? И сега не е зле, де, но по нищо не може да се сравни с предходните сезони. :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sona
    Хилъри има - http://www.myspace.com/othpeyton, но се води, че е на Пейтън. Мисля, че самата Хилъри си го поддържа.

Колкото до сериала - много ми харесва, макар че започнаха адски много да го развалят. Пети и шести сезон не бяха нужни, важно е не количеството, а качеството, нали така? И сега не е зле, де, но по нищо не може да се сравни с предходните сезони. :P
    бас ,че не е неин,а на някоя фенка.Иначе обичам отх и с квартала на богатите общо взето еднакво ме кефят

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Цитирай Първоначално написано от Sona

бас ,че не е неин,а на някоя фенка.Иначе обичам отх и с квартала на богатите общо взето еднакво ме кефят
    Ами, в профила има клипче, в което Хилъри казва, че това е нейн Спейс.

Дълга история с този сериал.Почнах да го гледам някъде 2006 година.И тогава като всяка друга 6то класничка бях безумно влюбена в Чад Майкъл Мъри,но това е друга тема.
    Мисля че този сериал беше уникален,имаше замисъл,имах голяма полза от него в живота,научих много неща и имаше три-четири страшно силни сезона,докато не дойде реда на пети и шести.
    Аз не искам да свършва този сериал,защото ще се разделя с голяма част от моя живот(колкото и смешно да изглегда)но просто ми омръзна да идват все нови и нови персонажи и да има толкова много драми и интриги.Кои с кого спал преди 2 години,кой с кого бил гадже докато бил в ЛА и така нататък.
    Все още го гледам,с радост,защото не е само клишираният тийнейджърски сериал,в който се разказва за богати момчета и момичета,които се чудят какво да правят с живота си,а това е сериал за истинските неща,a как с времето порасваи и разбираш кое е наистина важното..

Малко се олях,и спирам.Но наистина трябва да се гледа!

тука преди 2 месеца дръпнах сички сезони изгледах ги и доста ми хареса филмчето, сега всеки епизод го чакам в арената и сийдвам до следващия, лично на мен ми харесва въпреки че е една и съща боза в различни форми
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си