.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: One Tree Hill

oth fenka
    Guest

One Tree Hill

Zdr all.Iskam da vi popitam 6te ima li 5ti sezon na filma One Tree Hill i ako da to koga???
    Mersi predvaritelno

PS:Tva e nai qkiq serial!!!

xexe macka i az sam golqma fenka na oth, to si i li4i po nicka mi. ami da 6te ima sezon.ama koga ne sam sig. sega 6te proverq i 6te ti kaja

eto
    Премиера на пети сезон:
    Януари 2008г., за сега информацията е за пълни 22 епизода.
    Промо
    Watch here!

Актьорски състав:
    Чад Майкъл Мъри - Лукас Скот
    Джеймс Лафърти - Нейтън Скот
    Хилари Бъртан - Пейтън Сойер
    Бетъни Джой Галеоти - Хейли Джеймс-Скот
    София Буш - Брук Дейвис
    Пол Йохансон - Дан Скот
    Лий Норис - Марвин "Маут" МакФадън
    Антоан Танер - Скилс

Ще има доста нови актьори, но кои ще са те все още не е известно, до една седмица би трябвало да се знаят и техните имена.
    Jackson
    Daphne Zuniga
    Michaela McManus

Отпадат:
    Мойра Кели - Карън Роу
    Барбара Алън Улдс - Деб Скот
    Бари Корбин - Белия
    Даниел Харис - Рейчъл Гатина

Няма информация да ли няма да се появяват като гости в отделни епизоди.

http://www.zazz.bg/play:5bd9b4f9
    Аз също съм им голяма фенка
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP

В тая връзка.... колко серии е 4ти сезон, 4е аз май последно гледах 9та а филмът е пове4е от зарибителен theOC ряпа да яде нищо, 4е и той ми беше любим, докато не го разводниха тотално, и Миша Бартън не го развали с нейните лиготии и претенциии, и изкуствената й смърт в края на 3ти сезон...

OTH rlz
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    21 епизода

http://oth.ggbit.info/seasones.php

преди въобще да знам за съществуването на OTH следях "Ориндж Каунти",но след като гледах няколко серии на OTH много се зарбих по негои спрях да гледам Квартала...100 пъти по-добър е от O.C.!!!
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

e naisitina oc rqpa da qde pred oth. toi si e napravo boza

Попринцип съм голяма фенка и на OC и на OTH,но определено OTH е мноогоо по як и с нетърпение очаквам да излезне и 5ти сезон

Град
    някъде там..
    eheeeeeeeee ONE TREE HILL FOREVER be hora a po vyprosa na 3 qnuari izliza pyrva seriq na 5 sezon, koeto oznachava che na 4 sutrinta e pri nas \/
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Град
    Плевен
    сериалът си е супер, но след няколко серии към края на 4ти сезон имам чувството, че 5ти ще е леко тъп.. дано не е де
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Град
    Психиатрична болница..
    Много си е як филма..аз от 3 дена се побърках - по цели нощи го гледам и почти свърших първия сезон. И започвам да откривам съвпадения с действителността, все повече, с всеки изгледан епизод стават повече.. Обожавам го тоя сериаал..

Things will never be the same again

Guest
    Цитирай Първоначално написано от oth_fenka
    eto
    Премиера на пети сезон:
    Януари 2008г., за сега информацията е за пълни 22 епизода.
    Промо
    Watch here!

Актьорски състав:
    Чад Майкъл Мъри - Лукас Скот
    Джеймс Лафърти - Нейтън Скот
    Хилари Бъртан - Пейтън Сойер
    Бетъни Джой Галеоти - Хейли Джеймс-Скот
    София Буш - Брук Дейвис
    Пол Йохансон - Дан Скот
    Лий Норис - Марвин "Маут" МакФадън
    Антоан Танер - Скилс

Ще има доста нови актьори, но кои ще са те все още не е известно, до една седмица би трябвало да се знаят и техните имена.
    Jackson
    Daphne Zuniga
    Michaela McManus

Отпадат:
    Мойра Кели - Карън Роу
    Барбара Алън Улдс - Деб Скот
    Бари Корбин - Белия
    Даниел Харис - Рейчъл Гатина

Няма информация да ли няма да се появяват като гости в отделни епизоди.

ei ms mn macka za poleznaat inf

Голям фен
    Не знааам,четох спойлерите за 5 сезон и....абе не ми харесва като цяло идеята.Сериала си беше супер реалистичен,тийнеджърски... а сега .....ще бъде много по различно.Абе дано става за гледане,все пак ми е любопитно
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Град
    някъде там..
    siXt_sense mojesh li da copirash ili da mi pratish ne znam da procheta i az ?
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Цитирай Първоначално написано от I'm~peRfecT~F
    siXt_sense mojesh li da copirash ili da mi pratish ne znam da procheta i az ?
    мда и аз много бих искала да прочета

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз също съм голяма фенка на ONE TREE HILL ,но честно казано мисля че вече е изчерпан и най-много да стане като квартала на богатите в последният сезон пълна скука.Е силно се надявам да грешарно,но...ще видим когато излезе и 5 сезон
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен Аватара на Vincitore
    е това е най-добрия сериал!! И аз преди бях фенка на o.c обаче след OTH, o.c ряпа да яде! ONE TREE HILL the best ! а иначе за двойки най-ми харесват нейт и хейлс и лукас и брук! super saaa

На 1-ви Септември (2-ри Сеп. по наше време) тръгва новия сезон:

107. Touch Me I'm Going To Scream, Part 1
    First aired: 9/1/2008
    In the sixth season premiere, Tree Hill residents must make a decision that will change their lives forever. Lucas finally pursues his dream with the woman he loves, Brooke must face a reunion with her mother, Mouth makes a revelation, Nathan and Haley must face a ghost from their past and the news of Dan's accident is slowly beginning to spread.
    Something's getting in the way
    Something's just about to break
    I will try to find my place in the diary of Jane

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Абе какъв пети сезон ви гони, ся почва шести. Септември.
    Ще се опитам да си намеря работещо прокси за щатите и да го гледам онлайн евентуално, щото зрители извън the US не пуска

Иначе петте сезона ги изгледах за около месец. Много зарибяващ сериал, ама пети сезон нещо го омацаха.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

еми то вече има 5 сезон на OTH ...даже скоро ще излезе и 6 сезон който чакам с нетърпение..
    "В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    5ти сезон яко бозица беше,ама аз пак си го обичам Ся и 6ти сезон не мисля че ще е по-добре,но ще видим Дано да не се разочаровам тоя път.Щото за 5ти сезон големи ми бяха очакванията пък то...се разочаровах Ся не очаквам нещо по така ама ще видим.
    Иначе предишните сезони(особено 4ти) нямат грешка
    ОТХ рулз просто

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Изинявам се за малко офтопик-а, но ся разбрах, че на Group 1 Crew - Forgive me има клип, ама никъде го няма Случайно да знаете откъде да го дръпна? Благодарности и сори, ама няма смисъл да отварям цяла тема за това
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Голям фен Аватара на Vincitore
    az sum gledala si4ki bez 5-ti! namerix si go v zamundata no ne namerix subtitrtie ! PLS nqkoi ako znae kude ima da kaje ako vuob6te ima mersi predvaritelno!!!!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    az sum gledala si4ki bez 5-ti! namerix si go v zamundata no ne namerix subtitrtie ! PLS nqkoi ako znae kude ima da kaje ako vuob6te ima mersi predvaritelno!!!!
    Ми те субовете са някъде из коментарите,трябва да се поровиш малко.

Голям фен Аватара на krisence
    OTH е най-добрият сериал, който съм гледала. Вярно, че малко го развалиха в 5 сезон ама няма как само да тинейджъри! А и аз вече свикнах и ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си