.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Болят ме яйчниците

Здравейте! От 4 дни ме болят яйчниците и кръстът, но трябва да ми дойде след най-късно седмица и затова не мога да разбера причината за тази болка.. Знаете ли нещо повече? Възможно ли е да има нещо общо с овулацията (?!).. Или да е просто ПМС? Не знам дали е от значение, но преди около 3 седмици бях пила Escapelle. А за това хапче пишеше единствено, че може да причина разлика в цикъла ми, т.е. може да ми дойде по-рано или да ми закъснее и не мисля, че има нещо общо
    Та, наистина имам нужда да ме успокоите

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Според мен няма място за тревоги. Наистина може да е част от ПМС, а и щом си пила такова хапче преди 3 месеца още повече. Съветът ми е да изчакаш да ти дойде и ще видиш, че след това нищо няма да те боли. Чак ако тогава има проблем има място за притеснение, но мисля, че всичко ще ти мине.

Guest
    Много ти благодаря! :hug:

Guest
    Още не ми е дошло, а гърдите ме болят от доста време вече.. Чудя се какво да правя :/ Страх ме е да си направя тест
    Възможно ли е това хапче да ми е объркало целия цикъл?
    Плс, ще се радвам на повече коментари :/

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами пак аз отговарям. Както сега видях от предното ти мнение, всъщност някъде сега трябва да ти дойде, а и от хапчето може да ти закъснее. Все още смятам, че няма за какво да се тревожиш. Изчакай още няколко дни, а после по свое желание си прави тест или се консултирай с някого. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си