.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

калоричен ли е меда

чела съм мн различни неща за меда.Някъде казват че не е калоричен някъде обратното...
    таа вие какво мислите

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    amii po princip v meda ima okolo 320 kalorii na 100 gr...ako hapvash vseki den po malko , nqma da ti navredi, daje obratnoto-shte ti e ot polza ima mn minerali, vajni za organizma stiga da ne prekalqvash, nishto nqma da ti stane
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

^мисля,че това е изчерпателен отговор!Иначе аз когато исках да напълнея всички ми казваха да ям мед.

Калоричен е,ама не е толкова вреден,колкото захарта

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Калоричен е,ама не е толкова вреден,колкото захарта
    Точно така. Медът е много полезен!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, но си има и въглехидрати и то не малко.

emi ako si na dieta po dobre med,otkolkoto zahar....ama pak malko,6oto si gi ima kaloriikite

Guest
    определено е по добре мед отколкото захар! Да добре има ги калориите ама я се замислете меда от какво се извлича - от различните растения така че не е кой знае колко калоричен!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    А? За пръв път го чувам. Благодаря че го каза!

Chuvala sym, 4e meda se repory4va pri dieti, kato osnoven iztochnik na energiq..
    Kogato ne qde6 ni6to.. nemoje6 da jivee6 ot vyzduha, nali?
    Kogato bashta mi be6e na dieta.. si hapvashe po malko med za energiq!

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    Chuvala sym, 4e meda se repory4va pri dieti, kato osnoven iztochnik na energiq..
    Kogato ne qde6 ni6to.. nemoje6 da jivee6 ot vyzduha, nali?
    Kogato bashta mi be6e na dieta.. si hapvashe po malko med za energiq!
    Дам медът наистина е хубав при диети!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Калоричен би бил, ако се тъпчеш с него. Иначе, лекарка-диетоложка ми е казвала, че сутрин по една лъжица мед на гладно давала страшно много енергия (в смисъл за тонус, а не че засища) И естествено, че е полезен, замислете се колко билки участват в състава му.

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Калоричен би бил, ако се тъпчеш с него. Иначе, лекарка-диетоложка ми е казвала, че сутрин по една лъжица мед на гладно давала страшно много енергия (в смисъл за тонус, а не че засища) И естествено, че е полезен, замислете се колко билки участват в състава му.
    Наистина. Аз като чуя думата мед и полудявам! Толкова много обичам мед!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    кажи й да си скъса дипломата.
    Лъжица мед, или захар, или какъвто и да е друг въглехидрат сутрин на гладно вдига невероятно много нивото на инсули, който инсулин помага приетата по-късно храна да се складира като мазнини.
    Никакви билки не участват в състава на меда. Мед масове се добива от слънчогледови поля в наше време.

Guest
    ми, зависи. моя мед си го взимам от един пчелар дето живее на 40 км от София, вярно, пътувам по 3 часа...обаче пъке страхотен кеф да отида на излет в планината и да мине след това да ми даде истински мед! Вкуса му е страхотен, няма почти нищо общо с разните бълвочи от търговската мрежа.

Иначе поне по една седмица на месец-два изкарвам на течности и мед. Не толкова за да сваля някой и друг кг (това е само бонус ), а защото страхотно ми се изчиства кожата и нямам никакви проблеми с нея Вярно, ако ядеш много мед ще качиш на килограмки, но иначе не е по-калоричен от боклуците, с които много се тъпчат "между другото".

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не е калоричен и е адски полезен.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    tva ritori4en vypros li be6e?! vse edno da pita6 - kalori4na li e zaharta?; qsno, 4e e polezen, ama tva e otgovora na vyprosa ti :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Как ще не е калоричен? Разбира се че е калоричен! Но се съгласявам че е полезен!

Ниго
    Guest
    Бе, я ми кажете храна, която да не е калорична?
    Щото аз не се сещам. И зелето има калории и то е калорично.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Margy
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    А? За пръв път го чувам. Благодаря че го каза!
    Да, на авторката пита.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Как ще не е калоричен? Разбира се че е калоричен! Но се съгласявам че е полезен!

Едно е да ядеш захар и шоколад, друго е мед. Медът много по-бързо се разгражда от организма и няма как да се надебелее от него.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Не са толкова важни калориите. Медта е с доста висок гликемичен индекс - което ще рече "не прекалявай" (и все пак ГИ на медта е по-малък от на захарта.) . Имай на предвид, че не захарта ти се лепи по бедрата. А всичко останало, когато заедно с него похапваш и доста захари.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Едно е да ядеш захар и шоколад, друго е мед. Медът много по-бързо се разгражда от организма и няма как да се надебелее от него.
    Добре но все пак не бива да се прекалява!

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Не са толкова важни калориите. Медта е с доста висок гликемичен индекс - което ще рече "не прекалявай" (и все пак ГИ на медта е по-малък от на захарта.) . Имай на предвид, че не захарта ти се лепи по бедрата. А всичко останало, когато заедно с него похапваш и доста захари.
    Е да вярно е това, в медта няма захар но защо пък тогава меда е сладък? Хм хубав въпрос винаги съм се чудила за това!

Guest
    МЕда също както и захарта са в най-голям процент глюкоза. Купешкия мед е разреден с глюкоза и затова не се захаросва.

medut e dosta kalori4en,no mn polezen,edna luji4ka na den ..nqma da ti navredi
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си