- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разкажете един свой ден от начало до край!
emi az 6te vi razkaja za sybota emi stanah kam 19:00 kato dnes 6tot zaspivam 6-7 sutrinta razsqnavah se do kam 20:00 sled tva se 4udeh ot kade moga da namera 50 leva za ve4erta ne staa6e ot na6te zaplata be6e svyr6i otdavna trqq6e hoda do baba mi koqto na 3 kilometra ot nas ama nqmah drug izbor otidoh baba i dade pribrah se kam 22:00 sednah na kompa i 4akah da stane vreme da izka4am na vyn kym 23:40 po4nah da se opravqm kypa taboti i do kam 1:00 bqh gotov obadih se na edin priqtel vidqh da hoim na disko sre6tnah me se na pansionataaz mi vikam da praim cox ama toi ne6te6e v petak i v 4etvartak bil prail i noo pari dal i sq ne6tql kakto i da e tragnah me kam diskoto ama az nemoga tai da izleza i da mislq trezvo re6ih si zema dva paketa amfeti otidoh do moito daskalo tam be6e 4oveka zeh si poneje daskaloto e blizko do pristani6teto a pak ima sega regata s qhti ima6e noo qhti i re6ih da se napraq v nqkoi qhta ka4ih se e dna sednah 6tot ima6e masi peiki i na4artah si edna liniika ot dvata paketa drapnah gi i kam diskoto otidoh do tam no ne6to ne bqh iz6it kat horata i mi trqq6e o6te re6ih tos pat da si zema edin paket ais tos pat 4oveka be6e v gradinkata na cyrkvata otidah tam zeh si edin ais to v gradinkata peiki bol sednah na edna po ka6irana i si go drypnah aisa sedqh malko pri dilar4eto priakzvahme dokat ma hvane aisa i sled tva otidah kam diskoto syper izpra6tqn ve4e ka4ih sa iiiiii dance izlqzah me s kompaniqta kam 5 sutrinta na nikoi ne mu se pribira6e i re6ihme da otidem pri edin poznat det ba4ka na edin parking sa poraztfarim malko s nego otivame i tam bqha edni drugi priqteli i stanah noo hora i re6ihme da otidem do edin bilqrden klub da otkradnem malko 4ipsove kvo malko zehme 9 za seki po edin
sled kato gi izqdahme ni se priqdi dini otidahme pyrvo do edin plod i zelen4uk deto dinite sedat otvynka ima paza4i ima v moment kato otidohme paza4a spe6e zehme edni dinq sled tva otidohme do edin drug plod i zelen4uk zeh me o6te edna dinq i otidah me v gradinkata na cyrkvata koqto se namira to4no na centara i nqmah me noj s kvo da gi razrejem i zehme noj ot edin ot paza4ite na sergiite na centara narqzmehsiq dadahme mu edno par4e i na nego
i mu vyrnahme noja qdoh me dinq az neqdoh de 6tot ne obi4am dinq i sled tva se pribrahme be6e 6:40 nqkade kato se pribrah opitah se da zaspq no ne uspqh gledah tv sedqh na pc-to stana kam 13:00 i re6ih da izlizam nqkade obadih se edin aver i re6ihme da hoim v bs s negovata kola otidahme qdohme napu6ihme se razhojdihme se malko i se pribrah me kam 18:00 i togava re6ih ve4e da si legna
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy