emi az 6te vi razkaja za sybota emi stanah kam 19:00 kato dnes 6tot zaspivam 6-7 sutrinta razsqnavah se do kam 20:00 sled tva se 4udeh ot kade moga da namera 50 leva za ve4erta ne staa6e ot na6te zaplata be6e svyr6i otdavna trqq6e hoda do baba mi koqto na 3 kilometra ot nas ama nqmah drug izbor otidoh baba i dade pribrah se kam 22:00 sednah na kompa i 4akah da stane vreme da izka4am na vyn kym 23:40 po4nah da se opravqm kypa taboti i do kam 1:00 bqh gotov obadih se na edin priqtel vidqh da hoim na disko sre6tnah me se na pansionata az mi vikam da praim cox ama toi ne6te6e v petak i v 4etvartak bil prail i noo pari dal i sq ne6tql kakto i da e tragnah me kam diskoto ama az nemoga tai da izleza i da mislq trezvo re6ih si zema dva paketa amfeti otidoh do moito daskalo tam be6e 4oveka zeh si poneje daskaloto e blizko do pristani6teto a pak ima sega regata s qhti ima6e noo qhti i re6ih da se napraq v nqkoi qhta ka4ih se e dna sednah 6tot ima6e masi peiki i na4artah si edna liniika ot dvata paketa drapnah gi i kam diskoto otidoh do tam no ne6to ne bqh iz6it kat horata i mi trqq6e o6te re6ih tos pat da si zema edin paket ais tos pat 4oveka be6e v gradinkata na cyrkvata otidah tam zeh si edin ais to v gradinkata peiki bol sednah na edna po ka6irana i si go drypnah aisa sedqh malko pri dilar4eto priakzvahme dokat ma hvane aisa i sled tva otidah kam diskoto syper izpra6tqn ve4e ka4ih sa iiiiii dance izlqzah me s kompaniqta kam 5 sutrinta na nikoi ne mu se pribira6e i re6ihme da otidem pri edin poznat det ba4ka na edin parking sa poraztfarim malko s nego otivame i tam bqha edni drugi priqteli i stanah noo hora i re6ihme da otidem do edin bilqrden klub da otkradnem malko 4ipsove kvo malko zehme 9 za seki po edin sled kato gi izqdahme ni se priqdi dini otidahme pyrvo do edin plod i zelen4uk deto dinite sedat otvynka ima paza4i ima v moment kato otidohme paza4a spe6e zehme edni dinq sled tva otidohme do edin drug plod i zelen4uk zeh me o6te edna dinq i otidah me v gradinkata na cyrkvata koqto se namira to4no na centara i nqmah me noj s kvo da gi razrejem i zehme noj ot edin ot paza4ite na sergiite na centara narqzmehsiq dadahme mu edno par4e i na nego i mu vyrnahme noja qdoh me dinq az neqdoh de 6tot ne obi4am dinq i sled tva se pribrahme be6e 6:40 nqkade kato se pribrah opitah se da zaspq no ne uspqh gledah tv sedqh na pc-to stana kam 13:00 i re6ih da izlizam nqkade obadih se edin aver i re6ihme da hoim v bs s negovata kola otidahme qdohme napu6ihme se razhojdihme se malko i se pribrah me kam 18:00 i togava re6ih ve4e da si legna