- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разкажете един свой ден от начало до край!
в тия дъждове.... мн зле минават дните.. ето вчерашния... събудих се в 11 и то защото тела ми звънна (гаджето!! :аре уа влизаи в скаип) та .. намърдах се пред компа иии ... седях сиг до 3.. станах .. четох писах .. и таи до 5... братовчедката доиде да ме види лигавихме се снимахме се модно ревю си правихме
(баш като лапетата) .. гледахме женени с деца.. после слязохме при нея долу таа чаках я да се преоблече че щеше да оди на ресторант с гаджето.... пак се лигавихме ... облече се та си отиде а аз си се качих тук направих салата и викнах дядо и тати да ядат с мен
тааа бяхме на масата сиг до 11 ... дядо си слезна (пиян!) а понеже беше така ии баба ми реши че тр да спи при мен заради това.. та доиде в 10:30 изгони ме от компа с предтекст че утре ставала рано
... и си легна на другия ми креват в стаята.. изгасих компа ест.. как ако не се съобразя тати ще ми измисли някфо наказание таа изгасих го и си легнахме.. ття почна да хърка та се преместих в хола... гаджето звънна към 1 и сме си говорили сиг 20 мин
та след това наи сетне заспах...ехх тия дъждовни дни ако не свършат ... съвсем нема ко да се праи
![]()