- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разкажете един свой ден от начало до край!
Dneska rano sutrin nqkyde kym 8:15 tati me sybudi. Stanah ot syn, otidoh i se izmih. Sednah pred tv-to v hola i izgledah poslednite 10 min ot semeistvo simpsyn, a sled tova i malcolm. Posle zapo4na jeneni s deca i nego go doizgledah, no epizoda be6e malko meko kazano typ za tova go doizgledah do nqkyde do 9:10. Posle si otidoh v staqta i si vklu4ih compa. Vlqzoh v 4ata i po4nah da si lafq s priqtelite. Sled tova re6ihme da otidem na rekata da se kypem. Stana 2 4asa otidoh pri priqtelite si, no ne si bqh nito banski nito havliq i trqa6e da se vry6tam do udoma da si gi vzema (na 5 min pyt ot tehniq kvartal) Otidoh i trygnahme da hva6tame avtobusa za 6em6evo. Dokato 4akahme 6ofiora dvama ot priqtelite mi re6iha da otidat do pazar4eto da qdat. Dokato otidat i 6ofiora doide i potegli. Naloji se priqtelite da idvat s taxi do 6em6evo. Ta stignahme na mqstoto i otidohme do ky6tata na edinq priqtel. Posedqhme malko tam i trygnahme kym rekata. Po pytq stana malka prostotiq(nqma da vi q razkazvam) i stignahme nie tam. Si4ki se preoblqkohme i bqhme po banski i hop aide v rekata se kypahme. Tei kato nie bqhme 5-ma a edin pt priqtelite ni ne iska6e da vliza i nie re6ihme nasila s drehito da go vkarame vyv vodata, no se okaza 4e sym go razubedil i se navi i toi da vleze vyv vodata. Sled kato naizkypahme i si napravihme prostotiqta trygnahme kym ky6atta. Edinq ot priqtelite mi nameri futbolna topka. I po pytq dokato otivahme kym ky6tata edin drug priqtel q iz6uti i topkata se prizemi vyv vodata. I dokato 4-mata se my4eha da q vadqt telefonyt mi zvynna. Vidqh 4e sestra mi prezvynqva. Obadih i se da razbera kakvo e stanalo i se okaza 4e baba mi e po4inala.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iska6e mi se da izvikam sys pylna sila kakto vinagi sym si me4tal nqkoi den taka da izkre6tq 4e celiq grad da me 4ue. No se sdyrjah. Otidohme s priqtelite do ky6tata na edinq priqtel i dqdo mu po4na tam da rysi lafove, ta 4ak ne znaeh da pla4a ili da se smeq. Kofti trypka. Posle trygnahme na da 4akame avtobusa. Sled 10 minuti 4akane avtobusa doide. Ka4ihme se i poteglihme kym Tyrnovo. Stignahme na avtobusnata spirka i trygnahme kym kvartala. Razbrahme se 4e kym 8 4asa 6te se 4akame tam, kydeto se sybirame. Pribrah se i qko si poplakah, za6toto nqma6e kak. Prosto mi doide ot vytre.
![]()
![]()
![]()
Izkypqh se i hapnah. Mnogo mi se dospa i legnah podremnah za okolo 20 minutki. Kym 8 4asa tati se pribra ot rabota. I ot togava mn ne si spomnqm kakvo stana do sega. Samo si spomnqm 4e dokato gledah novinite po BTV qdoh dinq, no bali mu maikata na dinqta. Bali mu maikata i na btv-to. Bali mu maikata na sveta.
![]()
![]()
Shiban svqt i shiban jivot. Kakvo da vi kaja. Sled tova vlqzoh v tova forum4e i re6ih da izpi6a 1-2 reda.
Sega 4akam da stane 00:00 za6toto imam edna rabotka za 2-3 min i si lqgam da spq.
Tova be6e edin proklet den za men.![]()