Йеа, спомням си вчера и ония ден, така че ще разкажа и двата.

Онзи ден:
Станах някъде към 10-11 am., закусих. След това седнах за малко на компютъра (за около 15 мин. ) и отидох да се изкъпя. После се обличах, чаках косата ми да изсъхне (не обичам да я суша със сешоара). След това се обадих на Марч, за да и кажа да си вземе раничката, защото ще съм с роклята ми и няма къде да си прибера нещата, та, с малко зор я накарах да си я вземе. Докато я чаках да дойде, обикалях в нас като муха без глава. Тя дойде към 3 без 15, прибрах си нещата в раничката и и отидохме до магазина, за да си вземе дъвки. След това отидохме до старото ни даскало, където ни чакаха двама приятели, взехме ги и тръгнахме към кино Фламинго ( Лъки Синема е по-близо, но прожекциите на филма бяха по-късно). И така до 4 часа - вървяхме към киното, лигавехме се ... Когато стигнахме киното, си взехме билети за Дистърбия, но до филма оставаше още половин час и киснахме в киното, взех си вода и чипс, другите пък пуканки и т.н. Пуснаха ни в кино залата някъде към 4 и 25, филма почна почти навреме. Ъм, свърши към 6 и нещо (май, не помня, защото не проверих колко е часа). Отидохме на центъра, купихме си вода, едното момче си тръгна, а останалите трима се засилихме към пеещите фонтани. Когато стигнахме, се настанихме удобно и почнахме да си говорим почти само за пълни глупости. След това решихме да си ходим, някъде посредната на пътя към вкъщи се разделихме и с другото момче иииии с Марч тръгнахме да се прибираме (което включва говорене за глупости, пеене, танцуване и още каквото душа ни иска ). Скоро се прибрах, вечерях (то едно вечеряне .. ) и седнах на компютъра. Седях до 1 - 2 pm и реших да си легна. Гледах малко телевизия и заспах. :}

Вчера:
Станах в 11 часа, набързо закусих и се облякъх. В 12 тръгнах с майка ми към Пазарджик при братовчедка ми. Не помня кога пристигнахме, майка намери някакъв платен паркинг, та, паркира и отидохме в едно паркче, за да чакаме братовчедка ми да дойде, защото ние не познаваме много добре Пазарджик. След около 10 мин. тя дойде и отидохме на кафе. Говорехме си ала-бала и отидохме в сграда, където работи брат'чедката ( тя е зъболекар). Изчакахме я да отиде до някаква нейна колежка (което траеше 10 мин.) и отидохме на пазара, защото трябвало да купи нещо на майка и ( която се пада моя леля). След това отидохме да вземем колата и братовчедката я подкара към Билата, там напазарувахме разни глезотиики ( ) и тръгнахме към селото, в което живее леля ми (Лозен). То е много близо до Пазарджик и бързо стигнахме. Отидохме в кабинета на братовчедката ( тя работи и там като зъболекар) и киснахме при нея някъде до 4-5 часа. След това отидохме при леля за малко и тръгнахме към Пловдив. Когато се прибрах, другата ми братовчедка (която живее отсреща) ме викна да и помогна с компютъра, че нещо станало. После дойде в нас, защото явно и бяха спряли нета, но на номера на Евроком не вдигаха. Та, намерихме сайта на Евроком и се свързахме с някакъв, който каза, че скоро ще и пуснат нета, защото имало някакъв проблем. След това влязох тук, плямпах разни глупости, смях се на темите в " Любов", влязох и в другите сайтове, които посещавам. Чатих си в скайп предимно с 4 души ... ъъ ... после дойде време за спам тук и продължих да плямпам глупости. Към 2 и половина последният човек, с който си плямпах в скайпа реши да си ляга и последвах примера му. Легнах си, гледах ТВ и заспах.