.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    laDy_iN_bLack
    Guest

Моля отговорете, че съм много притеснена

Zna4i predi okolo 2 sedmici s gadjeto mi se zaigrahme ii se be6e vazbudil i ne mi go e vkarval prosto se be6e dokosnal do men s tqlo i onaq mu rabota be6e do ......... mi , dali ima nqkakva veroqtnost da sym bremenna? smisyl da e imalo sperma i ....off nz mnogo sym pritesnena pls otgovorete mi

Stopman.
    Guest
    е пък ти не можеш да не се шегуваш

Не си никак бременна, ама я вземи се образовай малко.Той дори не бил и го вкарал, да не говорим нещо друго пък и бременна да е.Те ако стават толкова лесно бебетата. Btw на колко години си,щото при такъв въпрос ....

Re: pls otgovorete, 4e sym mn pritesnena

Цитирай Първоначално написано от laDy_iN_bLack
    Zna4i predi okolo 2 sedmici s gadjeto mi se zaigrahme ii se be6e vazbudil i ne mi go e vkarval prosto se be6e dokosnal do men s tqlo i onaq mu rabota be6e do ......... mi , dali ima nqkakva veroqtnost da sym bremenna? smisyl da e imalo sperma i ....off nz mnogo sym pritesnena pls otgovorete mi
    от това което си написала разбирам че сте били голи ... ? а ти след това изми ли се поне ? но според мен няма проблеми спокойно

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne si bremenna be! Pritesnena bila.. Q vzemi da pochetesh malko i da se obrazovash na tema "Kak stravat bebetata" :P

ne si be.......

Guest
    NE gi slushai ! Bremenna si - Grumni se !

Guest
    mace ako sled tova pone si se izmila malko pak i da ne si spokoino 6tom ne ti go e vlaral nema 6ansove da si bremenna tva da ne e fabrika za bebeta.....di6ai spokoino

Голям фен
    Град
    дианабад
    Хахаха, какви са тези неща за миенето. В случай не си бремена. Но ако правиш секс (без предпазни средства, в овулация си или просто ти е писано да забременееш) и с оцет да се миеш - не става, бебе ще има.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Добре бе.. Как може да правите секс, без да знаете НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ НЕЩА?!? Айде обясни ми как сперматозоидите (ако е имало изобщо такива) ще се телепортират до яйцеклетката ти?!?

laDy_iN_bLack
    Guest
    off znam 4e vyprosa be6e typ, ama prosto super se bqh panirala izvinqvam se... mersi za otgovorite i dano ste pravi 4e......

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от laDy_iN_bLack
    off znam 4e vyprosa be6e typ, ama prosto super se bqh panirala izvinqvam se... mersi za otgovorite i dano ste pravi 4e......
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си