.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: google...

x lady
    Guest

google...

Проблема ми е следният, много се дразня като след определено търсене на думи или цитати в гугъл всичко се запаметява, и после излиза като падащо меню ако напримерно напиша със същата буква дума или цитат, а за тези дето не ме разбраха примерно пиша думата обложка и тя се запаметява и примерно като напиша да търся следваща дума примерно облак отдолу се появява думата обложка което мен лично ме нерви, има ли начин някакси да се махне тва падащото меню и да не се запаметява търсенето в гугъл дано някой е успял да ме разбере...който може да помага, мерси на отзовалите се

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Има начин да се махне .... влизаш си в настройките на експлорера
    Инструменти>Опции>Съдържан ие>Автодовършване
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    Има начин да се махне .... влизаш си в настройките на експлорера
    Инструменти>Опции>Съдържан ие>Автодовършване
    трябваха ми около 20 секунди за да разбера какво точно имаш предвид.... напиши си го на английски, не всички са с бг-версия на уиндоуса... а и това което се има предвид не е автоматичното довършване а запаметяването на думи, въведени в търсачки....

погледни настройките на браузъра, там някъде трябва да има нещо от типа на "Remember what I enter in forms and search bar" (в Mozilla примерно е така) и го махни, ако кажеш кой точно браузър ползваш ще ти дам съвсем точен "адрес" на това
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си