- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- касперски?????????
искам да питам как и от киде да намеря лиценс за антивирусната програма касперски 7 финал. Ааааа и искам да питам как се инсталира не че незнам но ми казаха че като се инсталира трябвало да рестартираш компа но в сейф мод или нещо такова
благодаря ви предварително :P :P :P :P :P :P [/code]
Noda не ми допада бил съмс нея и пропуска бил съм и с касперски и той пропуска но по малко сега съв с Active Virus![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Avast 4.7.703 Pro
Ако машината ти е 512+ МБ без проблем ще ти цака Касперски. Няма нищо особено при инсталацията. Само трябва да и намериш лиценз ключ, ако искаш да я ползваш повече от 30 дена. НОДА е за по-слаби компове, но пропуска както и повечето други.
Kaspersky никога не ми е харесвал, затова си използвам NOD32. Нямам проблем с компютъра от много време насам.
Glasuvah za Kaspersky. Izpolvam Internet security na Kaspersky 7.0.0.125 i sam mnogo dovolna.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Само ще кажа че няма най-добра антивиросна всяка пропуска просто едната ще пропусне една гадост а другата друга гадост и накрая пак ще трябва преинстал
Нод32
ама хораа имаа хиляди такива теми преди а г пускате на ново вижте търсачката![]()
![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!