- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
Ако бях на твое място, определено нямаше да я зарежа за такова нещо ! Все пак т'ва ли е най-важното ? Ако наистина имаш нек'ви чувства към нея, т'ва не би попречило на връзката ви.
~!1912!~
Щом той дори се замисля за това, значи няма абсолютно никакви чувства. Трудно ли беше да се сетиш?Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не, не ми беше трудно, просто не го казах директно..Първоначално написано от `Death`Whore``
~!1912!~
1 въпрос:в нея ли се влюби или в красивото и тяло?
Отговор на твоя въпрос:Не бих я зарязала.
Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
OmFg tfa e be6e edna ot nai-golemite gluposti koito bqh 4uvala prez jivota si...abe kogato obi4a6 edin 4ovek toi za teb e hubav po vsqkav na4in,ako 6te ne strii mi nz kfo da ima ,obi4a6 li q ne bi trqqlo da ti puka...Boje gospodi da skusa6 s nqkoi zaradi strii .. o6te ne moga da spra da se smeq![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
mi zareji q![]()
НЕ![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ave vii ne razbrahte li 4e 4oveka prosto iska da q 4uka ama kat e vidql gola i ne mu haresalo i sa 4udi ko da prai stiga ste pisali
P.S.misleh 4e moderatorite vijdat si4ko a taq tapnq se zasedq kat bani4ka v stoli4na furna![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ako q obichash nqma da ti puka ot tova i razbira se nqma da skysash s neq.Nikoi ne e perfekten na toq svqt.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Abe, dostatachen e fakta che mu e minalo prez glavata..znachi si nekaf idiot..izvinqvai ma kazvam kakvoto mislq
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
![]()
Всеки ден чета супер повърхностни постове ..
Едни стрии и си готов да я зарежеш ?
Нали била супер, нали имаела готино тяло, характер, коса и т.н![]()
Да де, то по начина по който я описваш се вижда, че си с нея, не, защото имаш някакви чувства, ами, защото мацката явно е готина и ти цениш в нея само красотата и..
Честно казано не я заслужаваш![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Умно, умно...
![]()
И аз имам някакви такива екстри, но нито съм пълна, нито - отпусната. Като станах на 13 някъде, напълнях много бързо за кратко време (хормони и други простотии), после много бързо отслабнах...и ето ти стрии. Занимавам се със спорт, не съм перфектна, но ми се струва, че изглеждам прилично. Е, и?! Това е все едно да я разкараш, защото има лунички, защото кожата й не е идеално бяла или защото размерът на ноктите й не е пропорционален на размера на пръстите йВъпреки че твоето питане звучи по-нелепо от последното...