.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Ако бях на твое място, определено нямаше да я зарежа за такова нещо ! Все пак т'ва ли е най-важното ? Ако наистина имаш нек'ви чувства към нея, т'ва не би попречило на връзката ви.
    ~!1912!~

Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Ако бях на твое място, определено нямаше да я зарежа за такова нещо ! Все пак т'ва ли е най-важното ? Ако наистина имаш нек'ви чувства към нея, т'ва не би попречило на връзката ви.
    Щом той дори се замисля за това, значи няма абсолютно никакви чувства. Трудно ли беше да се сетиш?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Цитирай Първоначално написано от BaRaBa_GiRL
    Щом той дори се замисля за това, значи няма абсолютно никакви чувства. Трудно ли беше да се сетиш?
    Не, не ми беше трудно, просто не го казах директно..
    ~!1912!~

Мега фен Аватара на sasha_90
    1 въпрос:в нея ли се влюби или в красивото и тяло?
    Отговор на твоя въпрос:Не бих я зарязала.

Повече от фен Аватара на marjesa
    Цитирай Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
    mnogo si povyrhnosten... zaradi edni strii...
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Po SfEtA I u NaS
    OmFg tfa e be6e edna ot nai-golemite gluposti koito bqh 4uvala prez jivota si...abe kogato obi4a6 edin 4ovek toi za teb e hubav po vsqkav na4in,ako 6te ne strii mi nz kfo da ima ,obi4a6 li q ne bi trqqlo da ti puka...Boje gospodi da skusa6 s nqkoi zaradi strii .. o6te ne moga da spra da se smeq

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

rejiiiii
    Guest
    mi zareji q

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    НЕ
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    nqkade tam
    Ave vii ne razbrahte li 4e 4oveka prosto iska da q 4uka ama kat e vidql gola i ne mu haresalo i sa 4udi ko da prai stiga ste pisali

P.S.misleh 4e moderatorite vijdat si4ko a taq tapnq se zasedq kat bani4ka v stoli4na furna
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ako q obichash nqma da ti puka ot tova i razbira se nqma da skysash s neq.Nikoi ne e perfekten na toq svqt.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Abe, dostatachen e fakta che mu e minalo prez glavata..znachi si nekaf idiot..izvinqvai ma kazvam kakvoto mislq
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всеки ден чета супер повърхностни постове ..
    Едни стрии и си готов да я зарежеш ?
    Нали била супер, нали имаела готино тяло, характер, коса и т.н
    Да де, то по начина по който я описваш се вижда, че си с нея, не, защото имаш някакви чувства, ами, защото мацката явно е готина и ти цениш в нея само красотата и..
    Честно казано не я заслужаваш
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Умно, умно...
    И аз имам някакви такива екстри, но нито съм пълна, нито - отпусната. Като станах на 13 някъде, напълнях много бързо за кратко време (хормони и други простотии), после много бързо отслабнах...и ето ти стрии. Занимавам се със спорт, не съм перфектна, но ми се струва, че изглеждам прилично. Е, и?! Това е все едно да я разкараш, защото има лунички, защото кожата й не е идеално бяла или защото размерът на ноктите й не е пропорционален на размера на пръстите й Въпреки че твоето питане звучи по-нелепо от последното...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си