- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да внесем разнообразие във връзката си ?
ne znam to4no v koq tema pasva tova koeto pisha no vse pak...![]()
s priqtelq mi veche sme dosta dalgo vreme zaedno i toi kajva che veche nqkaksi se gubi trapkata az mislq che tova e zashtoto tvarde chesto se vijdame i v kraina smetka pravim vse 1 i sashto kazah mu che spored men trqbva da vnesem nqkakvo raznoobrazie qno i az samata neznam kakvo da e kak da vnesa otnovo trapkata i kak da go iznenadam s neshto pomognete mi molq vi [-o<
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.
Трябва да го обсъдите, за да решите какво ще правите.Правете неща, които до преди това не сте, виждайте се по-рядко, за да може повече да си липсвате, да се желаете.
Ami...predi vreme bqh izpravena pred sy6tiq problem..Kto si pomislq edna iznevqra se otrazi mnogo dobre..skarahme se ...ama nali se obi4ame ii...Ama iznevqra ne v pylniq smisyl..stigna se samo do edna celuvka...
![]()
![]()
i posle s moito beb4e si bqhme kakto v na4aloto...
a mojete da probvate da smenite malko kompaniqta...ili da posporite za ne6to..ama hubavo..
Ili moje6 da kaje6 4e si nakazana da si sedi6 u vas 3-4 dena..da se zatyji malko za tebe... i na 2-riq izlez i mu napravi iznenada... samo toi da ne ti napravi predi tva.....![]()