- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го пие ли или няма нужда (постинор)
значи превихме секс с приятелката ми.но презерватива се скаса.не сам свършвал в него,дори не съм се възбуждал както трябва.оная малката течност дето има голям брои сперматозоиди дали може да причини бремменност в този случаи.нужно ли е да пие постинор дуо и ще ни помогне ли при евентуален фал.
къв фал бе? я се осъзнай, не тъпчи момичето с химии..
1. Вече няма Постинор.
2. Няма нужда да пие нищо. Вероятността да забременее е повече от нищожна.
а като няма постинор какво има,как се казва,как се пие,помага ли.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
забравих да кажа че преди да се скъса презерватива си бях сложил замалко от ония durex-и дето са с лидол,които намаляват чувствителността.възможно ли е да не сам усетил че се празня.или че излиза малка част семенна течност от мен
[-o<
Вече има ескапел (escapelle). Нямам представа как точно се приема,предполагам,че на опаковката пише и да, сс сигурност помага,но е вредно за организма на момичето. Не бива да се пие повече от 2 пъти годишно! Смятам,че във вашия случай,употребата му е излишна!Първоначално написано от Анонимко
Вероятността да забременее е нищожна, не виждам смисъл да пие хапче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Чадо мое, не харчи пари. Ползвай традиционната медицина > удар в корема.
mi nedei po dobre, vapreki 4e ako si svar6il v neq po dobre da pie.... re6enieto e va6e...
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не съм съгласна! Хапчетата са тооолкова вредни за организма,защо да ги пие,след като вероятността е нищожна?Първоначално написано от lilit_666
И между другото на постинора му мина модата,той беше по 8-10 лв. Сега е ескапел,който е около 30.
Нужно, ненужно - няма как да пие постинор, тъй като вече не се произвежда.
Иначе, ако всеки път я тъпчеш с хормони заради такива глупости, скоро ще си имаш до теб същество с много разстроен организъм.
Собственост на Canis_Dirus