.

Виж резултатите на анкетата: Koe obi4at pove4e....

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • nz moje bi prosto sa idioti

11 40,74%
  • nqkoq broika

1 3,70%
  • 4a6kata

5 18,52%
  • egoto si

10 37,04%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Град
    nqkade tam

Moderated:Защо карат като луди?

Za6to spored vas vse o6te ima idioti koito karat po ulicite kat ludi.Nqkoi sa piqni drugi se fukat tva e qsno.Ama mi e 4udno kak nqkoi moje da obi4a egoto si pove4e ot jivota si.Ili karat taka za da vpe4atlut nqkogo
    --->za statistikata majete sa okolo 2-pati pove4e ot jenite v klasaciqta na katastrofite.

---->moje temata da ne e za tuka ama takmo 4uh kasnite novini i sam afectiran ot tva koet 4uh

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Ice
    Може би защото са пълни идиоти.Снощи като се прибирах и точно до моя блок имаше полиция бяха спряли един само защото мигача му беше счупен, и всъщност беше пил апарата показа 1,7 промила.Обяснява на полицайте,че пил само една бира..Сигурно една бира от втората каса..Страшни идиоти има направо да те е страх да излезнеш.
    Everything happens for a reason..

pri men na moita ulica vseki boji den stavat katastrofi, kvo da prai6 i vseki den ima policai ama tva ne pomaga.... praqt se na gazeta pred 4ujdencite sigurno...
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    На повечето им е кеф да карат бързо, лошото е, че не го правят на правилното място. Града не е за каране със 120км/ч. Повечето не могат да карат, дори може би не са изпадали в по-опасна ситуация, а когато това се случи с висока скорост става лошо.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Adrenalin

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

^ по скоро - дебилин

Пх Пияните шофьори са си за отнемане на книжка. Аз никога не съм карал пил и никога няма да го направя Лично на мен критичните ми ситуации на пътя както и най-сериозната са били по вина на жени(най-тежката - една путка нещастна с Голф реши да не спре на СТОП и за малко да ме отнесе хубаво, че ми беше АБС, спря колата на метър от тоя таралясник голф каран от недоебана слива).
    Относно бързото каране, всичко опира до тръпката. Всеки кара по-бързо, защото на пътя се появяват все по-бързи и по-бързи коли. Няма да лъжа карал съм няколко пъти доста бързо, но само на чист път, а не като някой състезатели, които си карат за зиг-заг м/у колите. За състезания - магистралата след 20-21 часа

Guest
    mnoo qsno 4e 6te si karame kato ludi 4uvstvoto da se zalepi6 za sedalkata e ebaxti kefa vurteneto na gumi xranata da se vru6ta v ustata ti ot uskorenieto adrenalina koito se poka4va i burnata mi kruv te4a6ta vav venite mi baxti kefa ni6to nemoje da se sravni s tova!

Не знам, ама въпросите ти в анкетата са мн идиотски
    На който му се убива време...

Ем...както Ставински снощи прегази сумати народ..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    какво значи "някоя бройка" ?

anonymous497065
    Guest
    Колкото и да "ги" оплювате, не вярвам, че някой ще се промени.Това е губене на време.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Donner Wetter
    Колкото и да "ги" оплювате, не вярвам, че някой ще се промени.Това е губене на време.
    А кое е печелене на време?!? Да скръстим ръце и да кажем: "Кво ми пука, нали не се случва на мен, нали не умира мой близък"?

Преди няколко седмици пътувахме за София. Един идиот решава да изпреварва точно на един завой и се оказа в насрещното (т.е с/у нас). За секунди сърцето ми се качи в гърлото и буквално си видях живота на лента. Добре че имаше място в страни и почти влязохме в една гора... Просто се оказва в един момент, че можеш да пукнеш като куче без изобщо да си направил каквото и да било. Нека се убиват, но сами, а не да трепят невинни хора!!!

Guest
    a we ko ste se zaxvanali we mnoo qsno 4e 6te karam kato lud tva e trupka dreme mi na gaza za nekvi drugi glei samo da ne si ti i tva e kvo laete kat me kefi 6te nastupq pedala do krai!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Може би брой убийства, които си извършил с колата си.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    Става въпрос за "бройка" гаджета, които свалят като карат бързо. Аз така разбрах

Град
    Kill the kifla co.
    [quote="CooL^GirL^^^"]
    Става въпрос за "бройка" гаджета, които свалят като карат бързо. Аз така разбрах [/quote
    аха
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Защо ли си мисля, че бройката им е 0

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Става въпрос за "бройка" гаджета, които свалят като карат бързо. Аз така разбрах
    Това беше ясно. Друго имах предвид.

мразя шибани коли!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    sigyrno 6toto mogat... nz

Avtora
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    to4no tva imah predvid(marzi ma da sa logna,ne se cupete)

Мега фен
    Град
    Utopia..
    то много уморяващо да натиснеш "Влезни"..

Мега фен Аватара на koalka
    Може би се мислят за много дзобри шофьори и, ако карат пияни няма да им се случи нищо, поне на тях.Случва се по-малко на жените, защото 1.Има мъже повече, които карат и 2.жените като цяло са по-страхливи и може би за това не се качват пили.

Re: Moderated:Защо карат като луди?

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Za6to spored vas vse o6te ima idioti koito karat po ulicite kat ludi.Nqkoi sa piqni drugi se fukat tva e qsno.Ama mi e 4udno kak nqkoi moje da obi4a egoto si pove4e ot jivota si.Ili karat taka za da vpe4atlut nqkogo
    --->za statistikata majete sa okolo 2-pati pove4e ot jenite v klasaciqta na katastrofite.

---->moje temata da ne e za tuka ama takmo 4uh kasnite novini i sam afectiran ot tva koet 4uh

Moderated by Aleandra
    т. 1 и 7 от Правилника!
    Хм...един от най-добрите ми приятели кара пове4е от лудо. От вкъщи до у4илище с кола и нормално шофиране е кажи-ре4и ок.15тина мин и може би малко пове4е заради големите задръствания и светофарите. Е, да, но сме ходили и за 6мин на у-ще (ест, защото аз винаги закъснявам докато се натъкмя...), а и защото той така си кара.
    Не го прави, за да се надува или да се фука. Просто така си кара. Е, ест имаше 2-3 пъти, когато се бяха хванали с едни и тогава наистина го направи умишлено, но в пове4ето слу4аи... не знам, така е свикнал. Ако се ка4иш при него и не си свикнал на шофирането му.... пфф може и да полу4иш инфаркт. Т'ва не е никак положително и той го знае, но го прави само когато се 4увства напълно сигурен в себе си и в колата си. Само нещо да прихлопа в колата и намалява двойно скоростта.
    Поне никога не се ка4ва след употреба на алкохол (добре, 4е не пие, по-то4но)...
    Баща му кара по същия на4ин... ДНК
    Да не говорим и 4е се състезават 2мата
    абе, луда работа...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове