Цитирай Първоначално написано от bloodranger
Za6to spored vas vse o6te ima idioti koito karat po ulicite kat ludi.Nqkoi sa piqni drugi se fukat tva e qsno.Ama mi e 4udno kak nqkoi moje da obi4a egoto si pove4e ot jivota si.Ili karat taka za da vpe4atlut nqkogo
--->za statistikata majete sa okolo 2-pati pove4e ot jenite v klasaciqta na katastrofite.

---->moje temata da ne e za tuka ama takmo 4uh kasnite novini i sam afectiran ot tva koet 4uh

Moderated by Aleandra
т. 1 и 7 от Правилника!
Хм...един от най-добрите ми приятели кара пове4е от лудо. От вкъщи до у4илище с кола и нормално шофиране е кажи-ре4и ок.15тина мин и може би малко пове4е заради големите задръствания и светофарите. Е, да, но сме ходили и за 6мин на у-ще (ест, защото аз винаги закъснявам докато се натъкмя...), а и защото той така си кара.
Не го прави, за да се надува или да се фука. Просто така си кара. Е, ест имаше 2-3 пъти, когато се бяха хванали с едни и тогава наистина го направи умишлено, но в пове4ето слу4аи... не знам, така е свикнал. Ако се ка4иш при него и не си свикнал на шофирането му.... пфф може и да полу4иш инфаркт. Т'ва не е никак положително и той го знае, но го прави само когато се 4увства напълно сигурен в себе си и в колата си. Само нещо да прихлопа в колата и намалява двойно скоростта.
Поне никога не се ка4ва след употреба на алкохол (добре, 4е не пие, по-то4но)...
Баща му кара по същия на4ин... ДНК
Да не говорим и 4е се състезават 2мата
абе, луда работа...