.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    whatz
    Guest

Умора от секс ?

kak da se spravq s umorata ot sexa...to po4ti seki den i po nqkolko teka? sigurno i drugi imat toq problem...no osobeno nqkoi kat imat nenasitni priqtelki ? ta kak 4ovek ad se spravi..seki den...

Guest
    Хапчета
    Мвухаухаьхаь аз нямам такъв проблем, мойта приятелка е ненаситна ама и аз съм ненаситен

Guest
    kfi hap4eta?

Guest
    ot mnogo umora sa6to me nabolqva kura..

Guest
    ami sprete da se ebete, propusni 1-2 dena posle 6te e po qko i nqma da se izmorqva6

Guest
    Ех, колко е хубаво да си на 15
    Нямаш си грижи, ангажименти....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Намали на няколко пъти седмично. Майко мила, не ви ли писва, не се ли протърквате, не ви ли се иска да излезете на 1 разходка? Секс, секс,секс. Мили деца, на 30 няма да ви се иска ама грам. Толкова ще сте се пренаситили.

Мноо гадно тва,супер много се изморявам а и нещо не си пасвахме добре така че след секс бастуна ми винаги беше схванат ебати.

Не е задължително да правите поостоянно секс. Като толкова искае, правете го веднъж на ден, а не по няколко пъти. Пропуснете ден-два, няма да ви стане нищо. Запълвайте времето си с други неща, които също ви носят удоволствие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Sofia
    Ами незнам да ти кажа....явно не си свикнал с напрежението При мен не е така
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Crs ti da ne bi vs den da pravi6 sex?tva 4e izdurga6 da si bie6 4ekii prez 1/2 4as ne zna4i 4e ako pravi6 sex tolkova 4esto nqma da si na su6toto polojenie

po4ivka neshto ina4e neznam kaji aide da po4inem 1,2 dni i posle shte si svej mn

vie ste kato zai4eta be :P
    ako tq e tolkova nenasitna a ti si izmoren ... liji q
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Renate_Feliqr
    Krem4e ti mnogo znae6 vse ...i obi4a6 d apou4ava6 drugite.Vsi4ki te znaem koq si i kakvo predstavlqva6.Pone ne pi6i i ot dva nika molq te
    Започна се с интригите...тъпи жени.

Кремче, не си права. Хубавите неща трудно омръзват. На мен няма да ми писне скоро. За теб знам, че като правиш веднъж и по 1 седмица нямаш желание...но не ми се започва разговор на тази тема.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    Не е да нямам желание-просто искам нещо по-различно. Нормално е все пак. И за обичам да ходя на дискотеки и да слушам по цял ден фолк, ама имам предел, след който просто ми писва и имам нужда от нещо друго.

Това е друг въпрос - нямате време за секс+разходка+гушкане+глед не на филм например.

"Death Whore" защо всички трябва да са като теб,това не ми е ясно,все се имаш за някаква много знаеща в секса и такива работи,ами хубаво радваме се,изразявай си мнението,обаче ставаш банална с такива работи "на мене никога няма да ми писне" не всичко е секс,за теб ако е така води си живота както на теб ти харесва,обаче има хора като мен и примерно като тази потребителка,която обичат да си прекарват времето (дори да имат възможност за секс) и по други начини,а не само в леглото,ба*и да не изрази някой мнение,ми гледай себе си като ще коментираш някого,кажи му го в очите не я някакъв форум,където всеки се прави на нещо което не е...това е глупаво някой ще ми казва как да си водя живота я сиктир от тука,боли ме всичко какво мислят хората от този форум,Кременче не им се вързвай,остай ги се опраят кат зайчета като така им харесва,някой да им е казал недейте.

Разговорите ми с другите потребители не са твоя работа. Тя оплакала ли се е? Ако се оплаче, ще спра да И говоря. И не, животът ми не е секс, просто прекарвам повече време с мъжа си. И всъщност не че е твоя работа, но през половината време на връзката си не сме правили секс. Сексът не е целия свят, но е нещо, което свързва двама души по невероятен начин. Ако ти не си го изпитал, е твой проблем.

nameno
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Crs ti da ne bi vs den da pravi6 sex?tva 4e izdurga6 da si bie6 4ekii prez 1/2 4as ne zna4i 4e ako pravi6 sex tolkova 4esto nqma da si na su6toto polojenie
    Леле още се чудя как не те е изял с парцалките , сигорно не го е прочел

Град
    Перник
    ami kakvo da ti kaja 6tom ne ti se pravi sex... ne go pravi...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Не са моя работа,но тук всеки си изразява мнението свободно,така че всеки има равни права в този форум,ако си мислиш че се комплексирам от нещо то си е твое лично мнение,нямам проблем с чуствата които съм изпитвал и изпитвам,така че неможеш да се хванеш за нещо което го няма,аз си имам мнение за теб което изразих,останалото вобще,ама вобще не ме вълнува.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Tony Thomas
    "Death Whore" защо всички трябва да са като теб,това не ми е ясно,все се имаш за някаква много знаеща в секса и такива работи,ами хубаво радваме се,изразявай си мнението,обаче ставаш банална с такива работи "на мене никога няма да ми писне" не всичко е секс,за теб ако е така води си живота както на теб ти харесва,обаче има хора като мен и примерно като тази потребителка,която обичат да си прекарват времето (дори да имат възможност за секс) и по други начини,а не само в леглото,ба*и да не изрази някой мнение,ми гледай себе си като ще коментираш някого,кажи му го в очите не я някакъв форум,където всеки се прави на нещо което не е...това е глупаво някой ще ми казва как да си водя живота я сиктир от тука,боли ме всичко какво мислят хората от този форум,Кременче не им се вързвай,остай ги се опраят кат зайчета като така им харесва,някой да им е казал недейте.
    Абе да чуеш какъв скандал вдигнах снощи на мъжа, че не сме правили секс отдавна и вече не издържам, та да намери терен за днес. Теренът е на стадиона, където ще играем федербал след няколко часа. Не е само до време, но и до място. И все пак майка ми и баща ми бяха 5 дни извън града наскоро и можех да си правя секс на воля. Направихме го само 1 път!

Мда, после аз съм била надута. Не слагай в устата ми думи, които не съм и помисляла дори. И щом не те интересува нищо, свързано с мен, не ми пиши и точка.

Това, че каза, че не си се измъкнала, не променя факта, че се измъкна. Все едно е всъщност. Да, форумът е тъп и пълен с малоумници. Ако е безработен човек обаче, е добро убиване на време.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от crs
    Ами незнам да ти кажа....явно не си свикнал с напрежението При мен не е така

ма ти постоянно се хвалиш бе...
    по темата:в иагра батеее \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си