.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми така ще е, защото не знаеш как да си контролираш чувствата и се правиш на много "силен" като не показваш това, което чувстваш. Трябва да знаеш кое чувство кога да го покажеш. И преди да се направи нещо се мисли... \/

Ами ако просто нямам някои чувства ??
    И кои са тези чувства?
    По яко е да не обичаш, а да се правиш че обичаш..
    Гадно е ама е яко.
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от zmey
    Еми така ще е, защото не знаеш как да си контролираш чувствата и се правиш на много "силен" като не показваш това, което чувстваш. Трябва да знаеш кое чувство кога да го покажеш. И преди да се направи нещо се мисли... \/

Ами ако просто нямам някои чувства ??
    И кои са тези чувства?
    По яко е да не обичаш, а да се правиш че обичаш..
    Гадно е ама е яко.
    Не свиквай с това, защото ще се обърнат нещата някой ден
    Клик ми (:

Guest
    Естествено, ние да не сме от камък? Лично аз съм плакал за моето момиче особенно когато се изпокараме по сериозно. С една приятелка вчера си говорихме, че нещата са се обърнали - преди време момичетата са търсели сериозна връзка, а момчетата не ги е*авали за нищо, а сега е обраното - момчетата искат сериозна връзка, а момичетата си правят гавра с нас..

Guest
    Естествено, ние да не сме от камък? Лично аз съм плакал за моето момиче особенно когато се изпокараме по сериозно. С една приятелка вчера си говорихме, че нещата са се обърнали - преди време момичетата са търсели сериозна връзка, а момчетата не ги е*авали за нищо, а сега е обраното - момчетата искат сериозна връзка, а момичетата си правят гавра с нас..
    е много ясно че ти не си от камък !!

Град
    София
    Аз мисля, че момчетата са понякога даже по-чувствителни от момичетата, особенно при раздяла с момичето, което е обичал. Всяко правило има свойте изключения, но все пак по мой наблюдения е така. Момичетата са някак си повече непукисти и не слагат много чувства.
    N2O

Цитирай Първоначално написано от N-fan
    Аз мисля, че момчетата са понякога даже по-чувствителни от момичетата, особенно при раздяла с момичето, което е обичал. Всяко правило има свойте изключения, но все пак по мой наблюдения е така. Момичетата са някак си повече непукисти и не слагат много чувства.
    Вече...
    Клик ми (:

Zavisi ot momicheto, no..neznam..vsichki sa razlichni i ne mi se riskuva da gi slagam pod edin znamenatel..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

az lichno sam plakal 2 pati i to beshe mnogo tajna razdqla
    ne mi se govori daje
    *# lucky men #*
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Мега фен Аватара на koalka
    Нормално, ако обичат момичето, с което късат, да са разстроени, все пак тук опира до чувства, а не до пол.Не е нужно да плачат, но това не означава, че не страдат.

ami te mom4etata ne sa ot kamuk kakto i momi4etata ne sa.

Guest
    Моя постоянно ревеше. И за най-малкото нещо. То бива бива ама чак пък толкова!

наи добрия ми фр .. плаче.. или поне така казва... спр е глупаво ако ти се реве да не ревеш...е разбира се че момчетата са по силната страна.. нещо не харесвам много момчета които само ревааат по цял ден и се ваикат.. не не.. но ако го е правил 1 2 или3 пъти даже бих го сметнала за сладко

Ne poznavam chovek koito da ne e chustvitelen i da ne plache.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    добре де, защо трябва да плачеш ако си чувствителен, има хиляди други начини да изразиш емоциите и чувствата си, не само с плачене, аз съм момиче, но въпреки това съм плакала само 2 или 3 пъти пред приятели, при това пред много добри
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

kissbear
    Guest
    za man e normalno edno mom4e da pla4e ne go smqtam za nqkav sduhan a naprotiv takivata mom4eta me kefat nie momi4etata sme mn 4uvstivitelni za 6tqlo i ne6tqlo pla4em za6to edno mom4e da se razpla4e kogat o naistina mu e mn gadno?

Естествено, че момчетата/мъжете страдат от изгубената любов. Те са хора, не са от камък или без чувства.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Емоциите не се иразяват само в реване.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Kill the kifla co.
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    добре де, защо трябва да плачеш ако си чувствителен, има хиляди други начини да изразиш емоциите и чувствата си, не само с плачене, аз съм момиче, но въпреки това съм плакала само 2 или 3 пъти пред приятели, при това пред много добри
    Същата работа. Пак обръщате всичко на реване. Не обичам да плача, за мен това е признак на слабост, не обичам да ме виждат така.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Попринцип всяко едно момче се опитва да прикрие чувствителността си пред момичетата за да изглежда по-силния пол, но това в никакъв случай не означава, че не им трепва сърцето в дадена ситуация! Напрорив всичко както казах е за да илзезят по-силни пред жените!

Град
    nqkade tam

Re: Момчетата...чувствителни ?

Цитирай Първоначално написано от FuckLove
    Регистрацията ми е скорошна но се ровя из форумите от околко 3-4 седмици и сега ми дойде идея за тема, която десега не съм срещал. Знаеме за 4увствителността на моми4етата при раздяла или по сериозно скарване, но искам да питам дали и при мом4етата е така, дали те също пла4ат,разстройват се и се сдухват... щото нали пове4ето не го показват......еми това е запо4вайте да си признавате Моми4етата също да пишат ако искат
    П.П: Аз също съм плакал 1-2 пъти щото много лошо ме пре***ха ама... какво да се прави
    Seki reve nema ni6to lo6o ot tva.Vajnoto e da si reve6 sam nad 4a6ata s tonik i da nema svideteli.A ako i stenite imat o4i i u6i si nosi kirka(ne sa ebavam prosto kazvam kot traq sa kaji)
    P.S.razkaji si istoriqta 4e mi stana interesno
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има и момчета,които преживяват тежко раздялата с любимата.

Guest
    пхАХахах Да плача Никога нема да стане тва!
    Сдухан съм 1, 2 седмици най-многу и забравям

аз съм момиче, но доколкото мога да съдя от моите познати момчета, те не обичат да си признават тази своя чувствителност, ако страдат, го правят не по обичайния за момичетата начин, а по свой собствен, не плачат, не се оплакват, не ги боли...И в крайна сметка мисля, че правят всичко това, но само когато няма кой да ги види, щото понякога има ситуации, в които просто няма как да останеш хладнокръвен.
    SMILE FOR ME NOW

sladkish_14
    Guest
    Дам..и мойто момче е чувствително тоест аз го направих такъв,но найстина е приятно когато и на мен ми е кофти да вида че той е съпричастен.Та както и да е.ДА и вие сте хора и вие страдате.Чувствителни са момчетата Самоче не го показват..жалко.

Guest
    awe mene mai ne6to ne mi e nared. nikoga ne sum tugen kogato trqbva da sum tugen samo se zamislqm i posle nqkvo burzo mi minava a nikoga ne sum stradal ot razdqla s momi4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си