- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата...чувствителни ?
По яко е да не обичаш, а да се правиш че обичаш..Първоначално написано от MajeStic
Гадно е ама е яко.![]()
![]()
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Естествено, ние да не сме от камък? Лично аз съм плакал за моето момиче особенно когато се изпокараме по сериозно. С една приятелка вчера си говорихме, че нещата са се обърнали - преди време момичетата са търсели сериозна връзка, а момчетата не ги е*авали за нищо, а сега е обраното - момчетата искат сериозна връзка, а момичетата си правят гавра с нас..
е много ясно че ти не си от камък !!Първоначално написано от Анонимко
Аз мисля, че момчетата са понякога даже по-чувствителни от момичетата, особенно при раздяла с момичето, което е обичал. Всяко правило има свойте изключения, но все пак по мой наблюдения е така. Момичетата са някак си повече непукисти и не слагат много чувства.
N2O
Zavisi ot momicheto, no..neznam..vsichki sa razlichni i ne mi se riskuva da gi slagam pod edin znamenatel..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
az lichno sam plakal 2 pati i to beshe mnogo tajna razdqla
ne mi se govori daje
*# lucky men #*
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Нормално, ако обичат момичето, с което късат, да са разстроени, все пак тук опира до чувства, а не до пол.Не е нужно да плачат, но това не означава, че не страдат.
ami te mom4etata ne sa ot kamuk kakto i momi4etata ne sa.
Моя постоянно ревеше. И за най-малкото нещо. То бива бива ама чак пък толкова!
наи добрия ми фр .. плаче.. или поне така казва... спр е глупаво ако ти се реве да не ревеш...е разбира се че момчетата са по силната страна.. нещо не харесвам много момчета които само ревааат по цял ден и се ваикат.. не не.. но ако го е правил 1 2 или3 пъти даже бих го сметнала за сладко![]()
Ne poznavam chovek koito da ne e chustvitelen i da ne plache.....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
добре де, защо трябва да плачеш ако си чувствителен, има хиляди други начини да изразиш емоциите и чувствата си, не само с плачене, аз съм момиче, но въпреки това съм плакала само 2 или 3 пъти пред приятели, при това пред много добри
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
za man e normalno edno mom4e da pla4e ne go smqtam za nqkav sduhan a naprotiv takivata mom4eta me kefat nie momi4etata sme mn 4uvstivitelni za 6tqlo i ne6tqlo pla4em za6to edno mom4e da se razpla4e kogat o naistina mu e mn gadno?
Естествено, че момчетата/мъжете страдат от изгубената любов. Те са хора, не са от камък или без чувства.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Емоциите не се иразяват само в реване.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Същата работа. Пак обръщате всичко на реване. Не обичам да плача, за мен това е признак на слабост, не обичам да ме виждат така.Първоначално написано от alice sw
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Попринцип всяко едно момче се опитва да прикрие чувствителността си пред момичетата за да изглежда по-силния пол, но това в никакъв случай не означава, че не им трепва сърцето в дадена ситуация! Напрорив всичко както казах е за да илзезят по-силни пред жените!![]()
Seki reve nema ni6to lo6o ot tva.Vajnoto e da si reve6 sam nad 4a6ata s tonik i da nema svideteli.A ako i stenite imat o4i i u6i si nosi kirka(ne sa ebavam prosto kazvam kot traq sa kaji)Първоначално написано от FuckLove
P.S.razkaji si istoriqta 4e mi stana interesno![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Има и момчета,които преживяват тежко раздялата с любимата.
пхАХахах Да плачаНикога нема да стане тва!
Сдухан съм 1, 2 седмици най-многу и забравям![]()
аз съм момиче, но доколкото мога да съдя от моите познати момчета, те не обичат да си признават тази своя чувствителност, ако страдат, го правят не по обичайния за момичетата начин, а по свой собствен, не плачат, не се оплакват, не ги боли...И в крайна сметка мисля, че правят всичко това, но само когато няма кой да ги види, щото понякога има ситуации, в които просто няма как да останеш хладнокръвен.
SMILE FOR ME NOW
Дам..и мойто момче е чувствителнотоест аз го направих такъв,но найстина е приятно когато и на мен ми е кофти да вида че той е съпричастен.Та както и да е.ДА и вие сте хора и вие страдате.Чувствителни са момчетата
Самоче не го показват..жалко.
awe mene mai ne6to ne mi e nared. nikoga ne sum tugen kogato trqbva da sum tugen samo se zamislqm i posle nqkvo burzo mi minava a nikoga ne sum stradal ot razdqla s momi4e