- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 или 17?
Onzi den po radioto kazaha, 4e ministyra e naredil uchebnata godina da zapochne na 15-ti septemvri - sybota! bilo taka za6toto 6-ti septemvri bilo po4iven den.. i taka!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Абе май 15 е само е тка..присъствен пък си почваме на 17 (Понеделник)
15ти винаги е било присъствен дени се почва от следващия...ама идеята е че тая година 17ти трябва да е присъствения ден и да си почнем от 18
![]()
хъхъ..
Четох, че се започва на 15 в събота. Поредната глупост на министъра.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от B.Davis
Напротив, сигурно еПонеже на 6ти не се работи, ще се отработва на 15ти и затова и ние тогава ще иткриваме "любимата учебна година"
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз чух че на 15 се открива нашата любима мъчилищна година...
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Б**ти тъпото!!!![]()
хъхъ..
ами да нормално както във всички училища тая година......Първоначално написано от Margy
става дума за откриване на годината а не за започванве на занятията ......ще почнете да си учите от понеделник....
ПП:и аз имам такава котка ....мн е яка(сори за офтопика)
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Уаа верно ли в Събота.. аз си мислех, че в Понеделник на 17..
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
аз отивам на 17 и не ма ебе хахаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Министърът бил казал, че на 15ти, щото на 15ти ще се отработна 7ми. То е ясно, че ще е едното ходене само, а в София на 17 няма да се учи
Е поне ще имаме повече време да си купим тетрадки!Първоначално написано от rubi
Мерси! Бомбайската котка ми е любимата!
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Както може би вече разбра, почваме на 15ти.Така че преди да спориш и изобщо да пишеш, провери!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Какъв всъщност ви е проблема за 15-ти? Нали е официален работен ден за цялата държава? Всички ще работят, училищата ще открият годината. Много важно - министърът ви "взел" 3-4 "ценни" часа от съботата.
По-добре се молете скъпите ви даскали да не я провалят с безкрайните си претенции за заплати и какво ли още не.
3-4 часа...да да....при мен ще си е пълен ден, до 3 часа....![]()
abe ako valiat taka dujdove i se navodnim qko moje i da ni sukratqt daskaloto
Незнам кога ще е но предпочитам да дойде по-бързо че умрях от скука... а и все пак съм 12 клас тази година и не ми дреме ... \/
Ми министарът така бил казал пф пф пфПървоначално написано от AnGeL`BaBy
.Та по темата на 15-сти ще е
![]()
Аз чух нещо за 15,но не е сигурно.Те ще кажат сигурно по телевизията,като наближи време.
ABEE HORAAAAAAA DA STE 4UVALI ZA VAKANCIQQQQQQ
Съмненията са, защото на 15 отработват 7ми (тези, които работят естествено) Но ние няма какво да отрработваме, нали? Незнам, до тогава има много време, ще видим.
Your pseudo sunshine I don't need.
Май на 15ти ще почваме![]()
Да, за съжаление!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
За голяма съжаление,почваме на 15 септември
√Iק`Ne SuM Te IsKaLa-Ne SuM Te ImAlA`√Iק