- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 или 17?
Тази година кога ще започнем училище на 15 септември(събота) или на 17септември(понеделник)?
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
На 15 събота![]()
Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш
хаахахахахахахахаххахахха хах не не мислех, че по-тъпи не може да станете.. ти да нямаш некфи увреждания бе, дете?!?!
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Аз чух разни слухове за 14-ти. Общо взето има цял месец до тогава, така че като наближи слушай новините.
За кой се отнася това ?Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Любовта е сърбеж, от които не можеш да се отървеш ако не се ебеш
наистина има слухове, че министърът искал да си е на 15ти, но още не е сигурно
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
За мен ли говориш?Първоначално написано от IlLuSi0nS`
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
и аз чух че министъра на образиванието е казал,че от 14 почваме
няма любов
На мен от училище ми споменаха за 15ти ама нз...
Мдаааааа...изключително смислен спор.
Така, да си припомним как преди години пак така 15ти беше събота.И кога почнахме - ми на 17 естествено!
хъхъ..
Мисля че на 14 ще на викнат в училищата ...
абе вие добре ли сте?
за автора на темата се отнася и за всеки, който си мисли, че може да почне в събота..
наистина май не мислите.. как може да почнете в събота?!!?!?
В моето на 15!!!![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Я мисли преди да пишеш!!!!!Много съм си добре даже и почвам на 15-ти!Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
Лично на мен ми е се тая,само да е по-скоро.
Но най-вероятно на 17![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
В някои училища не е както в другите.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
това и да го видя няма да го повярвам.. първи учебен ден събота?!!?! кфо става тука ве.. за 12 години никога не е започвала година в събота или неделя.. започва в първия УЧЕБЕН ден след 15 (ако 15 е се пада събота или неделя).. дори веднъж беше в петък и отидох чак на 18.. добре, че завърших![]()
Дреме ми,дали ше пия у петък,или у понеделник,голямо значение няма.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
А кое е твоето?Първоначално написано от Margy
Всички почваме на 15 септ. - казаха го по новините, стига сте спорили.
Първоначално написано от AFT
Ахах, да, започваме.Ама деня е неучебен :PP Предстаяш ли си събота на даскало 0-o
П.П.
Това нещо ми напомня на миналата година и слуха, че ще почнем от 11защото махали 4 дена ваканция...е те ги махнаха, ама не от лятната
![]()
хъхъ..
НА 17 100 ПРОЦЕНТА ПОНЕ ЗА МОЕТО ДАСКАЛО ИКОНОМА ЗА ПАРЖА ГОДИНА САМ МА ТО НЕ МОЖЕЕ НА ВСЯКЪДЕ ДА Е РАЗЛИ4НО ТАКА4Е 100 ПРОЦЕНТА КАДЕТО И ДА Е НА 17 ТО ИМА ЛОГИКА КАК 6ТЕ ПО4НЕ6 В САБОТА ВАПРЕКИ ДОРИ И ДА Е В ПОНЕДЕЛНИК КОИ 6ТЕ ТИ У4И ПАРВИЯ ДЕН АМА НА 17 КАЗАХА МИ ОТ ДАСКАЛОТО КАТО СЕ ЗАПИСАХ![]()